Start přihlášek do dalšího přípravného kurzu €FA™!

Simona Mrázková | 1. 8. 2013 | Vstoupit do diskuze

Získáním prestižního evropského certifikátu v oblasti finančního poradenství €uropean Financial Advisor™ nejenom prokážete, že patříte mezi top evropské finanční poradce, ale budete za to také odměněni navýšením provizí!

Již 31 poradců, manažerů a ředitelů ze společnosti Partners se pyšní prestižním evropským certifikátem v oblasti finančního poradenství €uropean Financial Advisor™, ve zkratce €FA™. Ten je udělován na základě složení certifikační zkoušky u organizace €FPA Česká republika (European Financial Planning Association), která je k tomu oprávněna od centrální organizace €FPA Europe.

Certifikační zkouška obsahuje komplexní tematické oblasti, které by měl poradce perfektně ovládat. Jedná se o investice a investiční rizika, penze a důchodové plánování, kolektivní investování, řízení portfolia, nemovitosti a bankovní produkty, pojištění, zdanění, legislativa, regulace a etika a samozřejmě i oblast analýzy a vyhodnocení klientských potřeb. Certifikát €FA™ je tak určitou obdobou MBA studia v rámci finančního poradenství.

Náročnost certifikační zkoušky odpovídá náročnosti, obsahu a prestiži této zkoušky v ostatních evropských zemích, kde má certifikát €FA™ dlouhodobě punc vysoké kvality. Proto společnost Partners akademie připravila devítiměsíční přípravný kurz na složení této zkoušky. Čtvrtý ročník kurzu startuje 10. ledna 2014 v Praze a přihlásit se do něj můžete od 1. srpna 2013 do 15. prosince 2013 zde.

Kurz má vlastní studijní systém, výukové materiály, špičkové lektorské obsazení a výborné reference od minulých účastníků. Výuka probíhá vždy v pátek jednou za čtrnáct dní a možné si zvolit pražskou nebo brněnskou skupinu. Součástí výuky jsou rovněž speciální webcasty, některé z nich můžete shlédnout online zde. Mezi lektory kurzu se objevili například Jiří Rusnok, Vladimír Bezděk, Pavel Kohout, Petr Šimčák, Petr Borkovec a další exkluzivní jména.

Výuka v přípravném kurzu

Základní cena kurzu činí 90 000 Kč, pro poradce Partners z důvodu množstevní slevy pouze 60 000 Kč a je rozložena do několika průběžných splátek. Podrobnosti o přípravném kurzu, jeho náplni, organizaci, lektorském zastoupení a zejména reference jeho minulých účastníků naleznete zde nebo v aktuálním newsletteru. Tam můžete najít i další podrobné informace o certifikátu €FA™, fotogalerie z certifikačních zkoušek a další zajímavosti.

Ukázka webcastu přípravného kurzu

Získejte certifikát a zvyšte si tak provizní ohodnocení

Pro vyšší ocenění a podporu držitelů certifikátu €FA™, kteří tak prokázali, že patří mezi evropskou špičku, se rozhodlo představenstvo Partners Financial Services dlouhodobě ocenit jejich práci provizním bonusem 5 % z celkové provize z každé smlouvy v osobní produkci. Od července 2013 je tak z každé provize za osobní produkci držitele certifikátu €FA™ strženo nejdříve 5 % pro majitele tohoto certifikátu a teprve poté probíhá standardní přerozdělování mezi centrálu, manažery a poradce.

Tento provizní bonus je navázán na získání certifikátu €FA™, nikoliv na účast v přípravném kurzu. Účast na přípravném kurzu není sice pro získání certifikátu €FA™ povinná pro poradce s alespoň tříletou praxí v oboru, ale přípravný kurz na certifikační zkoušku vždy velmi kvalitně připraví.

Držitelé certifikátu €FA™ z října 2012

Zúčastněte se dalšího vzdělávání s držiteli €FA™

Získání certifikátu €FA™ ovšem není trvalé. Pro obnovení jeho platnosti musí jeho držitel prokázat, že stále pracuje v oblasti finančního poradenství a plánování bez ohledu na společnost a že se také v této oblasti dále vzdělává prostřednictvím akreditovaných akcí od  €FPA Česká republika. Tyto akce navazujícího vzdělávání pro držitele certifikátu €FA™ pořádá i Partners akademie, a to ať už ve formě speciálních seminářů či webcastů.

Pokud byste se chtěli zúčastnit těchto exkluzivních vzdělávacích akcí pro držitele certifikátu €FA™ máte také možnost. V rámci Manažera seminářů ve složce Vzdělávání držitelů EFA a VIP kanceláří vždy vidíte aktuální akce tohoto typu.

Nejbližší akcí je seminář Petra Šimčáka ze společnosti Pioneer Investments ČR na téma Psychologie na finančních trzích konaný 7. srpna 2013 v Praze. Ten se věnuje chování investorů v různých situacích na finančních trzích a možnostem, jak toho mohou finanční instituce využít. Petr Šimčák zde kombinuje své bohaté zkušenosti z finančních trhů a poznatky z jeho současného studia psychologie na Masarykově univerzitě v Brně. Tento seminář každoročně probíhá i na Mendelově univerzitě v Brně v rámci oboru Finance a investiční management a pokaždé měl excelentní zpětnou vazbu.

Seminář Psychologie na finančních trzích

Navštivte výroční konferenci FPA Česká republika

Nejenom pro držitele certifikátu €FA™ pořádá organizace €FPA Česká republika každoroční mezinárodní výroční konferenci s účastí několika desítek až stovek účastníků a mnoha zahraničních hostů. První výroční konference na téma Evropské trendy a budoucnost finančního poradenství se konala v loňském roce a měla výborné ohlasy. Na následujících odkazech se můžete podívat na její program a fotogalerii.

Také v letošním roce bude pořádána tato zajímavá akce pod názvem Trendy a budoucnost finančního poradenství v Evropě a bude se konat 9. října 2013 v Praze. Opět nebudou chybět domácí i zahraniční hosté, kteří budou diskutovat na aktuální témata, jako jsou standardy ve finančním poradenství, očekávaná regulace v oboru či fungování poradenských firem v evropských zemích. Součástí konference je i předávání certifikátu €FA™ jeho novým držitelům, kteří úspěšně složí 8. října 2013 certifikační zkoušku u €FPA Česká republika. Přihlásit se na tuto akci nebo průběžně získávat podrobnější informace je možné zde.

Výroční konference €FPA Česká republika

Další informace:

102

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: