Poznejte centrálu díky semináři O nás s Vámi

Lada Kičmerová | 19. 8. 2009 | Vstoupit do diskuze

Ve dnech 15. a 16. září se v Brně a v Praze koná celodenní seminář s příhodným názvem O nás s Vámi. Na něm budete mít možnost osobně se seznámit s pracovníky centrály, se kterými tak často komunkujete po mailu a telefonu. Těšíme se na vás!

Seminář je tu proto, abyste mohli důkladně poznat procesy na centrále, od zpracování smluv, spolupráce s partnery až po výplatu provizí nebo povyšování. Katka Palková vám představí celou organizační strukturu centrály a vedení jednotlivých úseků.

Manažeři a zaměstnanci právního oddělení a HR, obchodního oddělení, úseku Operations, strategie i marketingu vám vysvětlí, co všechno pro vás mohou udělat a jak můžete předcházet nejčastějším problémům.

Přijďte na seminář O nás s Vámi a vaše spolupráce s centrálou bude efektivnější a pohodová. Kromě čistě praktických informací od nás uslyšíte i o připravovaných projektech nebo třeba nové podobě a systému distribuce časopisu FINMAG.

Přihlašovat se mohou všichni poradci od pozice Consultant, a to již nyní v manažeru seminářů.

Ve fotogalerii můžete nastudovat podrobný program semináře a prohlédnout si fotky zástupců centrály z brainstormingu, který se na téma „co řeknu na semináři“ konal začátkem srpna.

71

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: