Pavel Kohout v pátek představí novou knihu

Lada Kičmerová | 16. 9. 2009 | Vstoupit do diskuze

Tento pátek 18. září představí od 16:00 PAVEL KOHOUT svou novou knihu Finance po krizi v prvním patře Paláce knih Luxor na Václavském náměstí. Stane se tak na pozadí Pavlových fotek, které v Luxoru vystavuje. Jste srdečně zváni!

Finanční krize roku 2008 je již uzavřená kapitola. To neznamená, že na ni můžeme zapomenout. Přiblížila totiž o mnoho let nevyhnutelný pád modelu, na kterém byla založena většina západních ekonomik: růst založený na nepřiměřené expanzi úvěrů. Úvěr není sám o sobě nic špatného, pokud se nevymkne kontrole. A to se právě stalo. Jde o úvěry soukromé (zejména hypotéky) i o úvěry států,“ uvádí svou novou knihu Pavel Kohout na stránkách zářijového čísla Jsme Partners.

Tento pátek Pavel Kohout knihu Finance po krizi představí v knihkupectví Palác knih Luxor na Václavském náměstí. Prezentace a autogramiáda proběhne v prvním patře, kde v současné době probíhá i výstava Pavlových fotek na téma Proti všem. Fotografie symbolizují český hospodářský zázrak, tedy existenci malých a středních podniků, které nikdo nikdy nepodporoval, a ony přesto stále v některých případech prosperují.

Pavel Kohout novinku Finance po krizi představí v pátek od 16 hodin, a zvídaví poradci i manažeři Partners jsou srdečně zváni. V této souvislosti je třeba zmínit i informaci, že knihu vydalo nakladatelství GRADA, u kterého mají poradci Partners na všechny knihy slevu 9 %. Sleva platí při nákupu prostřednictvím internetových stránek Grady nebo přímo v obchodě nakladatelství.

Finance po krizi jsou již pátou Pavlovou knihou, která ve třech částech shrnuje vývoj finanční krize, historicky důležité ekonomické momenty i proroctví dalšího vývoje ekonomiky. „Krátce řečeno, snažil jsem se napsat knihu, která přinese nějaký užitek – nejen témata pro kavárenské diskuse, ale hmatatelný, finančně vyjádřitelný přínos. Protože kdo je varován včas, může ještě leccos zachránit,“ uzavírá Pavel Kohout.

V pátek v Luxoru se těšíme na viděnou!

65

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: