Ochutnávka kurzu k EFA s Jiřím Rusnokem

Oldřich Šoba | 4. 4. 2012 | Vstoupit do diskuze

V září 2011 byl otevřen již druhý ročník přípravného vzdělávacího kurzu na certifikační zkoušku k získání prestižního evropského certifikátu €uropean Financial Advisor™ v oblasti finančního poradenství a plánování, který má zkratku €FA™. Ve společnosti Partners Financial Services je již prvních 18 poradců s tímto prestižním certifikátem.

Roční přípravný kurz na certifikační zkoušku je kombinací prezenční přímé výuky a také webcastů prostřednictvím Partners TV, kdy lektorské zabezpečení je vždy na vynikající úrovni. Od září 2012 bude startovat další ročník a přihlásit se do něj a zabezpečit si tak místo v kurzu lze již nyní na webu kurzu: http://efa.partners.cz.

Pokud vás kurz láká, ale stále si nejste jisti, nabízíme vám ochutnávku právě běžícího ročníku, kdy zcela zdarma se můžete zúčastnit jak přímé výuky, tak i být diváky webcastu tohoto kurzu v jeho online verzi. Sami poznáte, že získané znalosti nevyužijete pouze při samotné certifikační zkoušce, ale především je budete moci aplikovat ihned při své práci.

EFA

Ochutnejte vzdělávání budoucí evropské poradenské elity, a to při následujících akcích:

a)      Webcast s bývalým ministrem financí a současným předsedou představenstva ING Penzijní fond a prezidentem Asociace penzijních fondů ČR panem Jiřím Rusnokem. Webcast se bude vysílat 18. dubna 2012, od 13:00 do 15:00 a bude se věnovat zapojení penzijních fondů a penzijních společností v novém důchodovém systému v ČR, včetně srovnání se zahraničím. Položte Jiřímu Rusnokovi otázky na toto téma, které vás zajímají. Odkaz a přihlašovací údaje na tento webcast budou zveřejněny nejpozději 18. dubna 2012 na tomto místě.

 Rusnok 

b)      Přímá výuka s ředitelem pro banky a instituce Pioneer Investments ČR panem Petrem Šimčákem. Tato přímá výuka se bude věnovat dluhopisovým fondům a dluhopisovým portfoliím a je součástí modulu Portfolio management přípravného kurzu. Petr Šimčák v rámci tohoto semináře vysvětluje jaké proměnné sledovat u dluhopisových fondů, jaké naopak nesledovat a jaké typy rizik se u těchto fondů vyskytují a jak s nimi pracovat. Tato přímá výuka (se stejným obsahem) se uskuteční ve dvou termínech, stejně jako probíhá i jiná přímá v přípravném kurzu:

 Šimčák

 

  • 1. června 2012, 14:00 až 17:40, Praha, Prague GATE (centrála Partners), školící místnost, k dispozici pro zájemce je 30 míst (přihlašování v Prometeovi přes manažer seminářů).
  • 22. června 2012, 9:00 až 12:40, Brno, Holandská 2, 6. patro, zasedací místnost, k dispozici pro zájemce je 10 míst (přihlašování v Prometeovi přes manažer seminářů).

 

 

 

 

 

112

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: