Nový ročník kurzu EFATM je tu! Přijďte třeba jen na některé moduly

Martin Širůček, Hana Jiroutová | 4. 6. 2015 | Vstoupit do diskuze

EFA, tato tři písmenka můžete vidět na vizitkách vybraných poradců, lépe řešeno špičkových TOP poradců. Ti mají za sebou přípravný vzdělávací kurz EFATM a především absolvování závěrečné zkoušky. Nyní se další z vás pustí do kurzu. Start je už 11. června a tentokrát bude mít jednu velkou novinku - zájemci mohou přijít jen na některé moduly.

Nový ročník, v pořadí již pátý, přípravného vzdělávacího kurzu EFATM navazuje v letošním roce na tradici špičkového vzdělávání, jehož cílem je během 9 měsíců připravit posluchače na zvládnutí certifikační zkoušky a zisk certifikátu European Financial AdvisorTM.

Společnost Partners Financial Services si vědoma významu vzdělávání a hodnoty znalostí, a rozhodla se proto podpořit zájemce o kurz zajímavými bonusy zohledňující dosavadní činnost poradců. Zájemci tak mohli získat výraznou slevu z ceny kurzovného na základě své historické produkce, slevu „first minute“ za včasné přihlášení či jejich kombinaci. Přihlášení zájemci si rovněž mohli poprvé zvolit vedle standardních splátek kurzovného variantu alternativních splátek, která zájemcům nabízí možnost úhrady až v 9timěsíčních splátkách.

Na kurz i jen jako host

Další novinkou letošního ročníku je možnost účastnit se kurzu i jako „host“, kdy si zájemce může vybrat jeden nebo libovolný počet z celkových 12 výukových modulů. V nabídce jsou tyto moduly: Principy finančního poradenství a plánování, Finanční matematika a statistika, Finanční trhy, Derivátové instrumenty, Kolektivní investování, Pojištění, Důchodové plánování, Bankovní produkty a nemovitosti, Zdaňování, Portfolio management, Legislativa, regulace a etika či Finanční plánování. Hostující účastník si tak může své vzdělávání sestavit sám sobě na míru! Kurz EFATM slouží nejen k přípravě na ostrou certifikační zkoušku, ale současně umožňuje účastníkovi získat nové teoretické znalosti, které mu pomohou v každodenním businessu, především na poli argumentačním a získá nový náhled na funkci, význam a využití nástrojů finančního trhu.

Člověku se otevřou úplně nové obzory

Kurz si pochvalují i samotní účastníci: „Jsem rád, že jsem do kurzu šel. Nikdy jsem neměl pocit, že jsem jel do Prahy zbytečně, i když byl přednášející slabší. Vždy tam něco bylo, co jsem si odnesl. Poznámek jsem si nadělal fůru. Kurz je dobrý i tím, že se sejde kolektiv profíků a vzájemně se můžeme inspirovat co kdo jak dělá. Za publikace, Život jako riziko, knihu Aleše Tůmy o investicích jsem vděčný.“

„Kurz rozhodně doporučím a myslím, že by ho každý z mých kolegů měl absolvovat. Člověku se otevřou úplně nové obzory této práce a získá jednak od lektorů ale i od kolegů mnoho zajímavých a důležitých informací. A především získá jistotu v tom, co dělá a že  svoji práci dělá na té nejvyšší úrovni."

Veškeré bližší informace k náplni jednotlivých modulů lze nalézt na webových stránkách www.efa.partners.cz, v sekci Přípravný kurz a následnou volbou odkazu Struktura kurzu. V případě zájmu o účast na kurzu formou vybraných modulů jako „host“ stačí kontaktovat ředitelku Partners Akademie Hanu Jiroutovou (hana.jiroutova@partners.cz) či manažera kurzu Martina Širůčka (sirucek@gmail.com).

V dubnu 2016 se tak můžeme těšit na další nové držitele tohoto certifikátu, který představuje vysoké profesní dovednosti a znalosti poradce a který rovněž slouží jako „odlišení“ skutečného odborníka, který umí dělat věci JINAK.

Na slide show si můžete prohlédnout kurz EFA 2014 a asociaci EFPA. Video zde

125

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: