Finance v souvislostech tentokrát o pravidelném investování

Partners | 24. 6. 2010 | Vstoupit do diskuze

V pátek 25. června pokračuje v brněnském hotelu Continental série seminářů Finance v souvislostech. Vše o pravidelném investování účastníkům prozradí Aleš TŮMA, Pavel KOHOUT a Petr ŠIMČÁK ze společnosti Pioneer.

Po úspěšném semináři na téma bydlení a hypotéky je čas vrátit se k investicím. Program zahájí garant semináře, analytik Partners Aleš Tůma. Promluví o principech pravidelného investování a o tom, jak je správně vysvětlit klientovi. Pavel Kohout potom probere vliv pravidelných nákupů na výnosy a rizika investice.

„Někdo by se mohl domnívat, že pravidelné investování je zázračný všelék, díky kterému klient vydělá zaručeně více. To samozřejmě neplatí, ale přesto jde při správném použití v portfoliu klienta o velmi efektivní nástroj,“ říká Aleš Tůma.

Na toto téma naváže i externí host, kterým bude tentokrát výborný řečník Petr Šimčák, CFA, člen představenstva společnosti Pioneer Asset Management. Ten na datech o skutečném vývoji finančních trhů rozebere, jak se v různých situacích chovají různé investiční strategie a produkty. Pohovoří i o konstrukci portfolií produktu Rentier Invest.

Po přestávce na oběd přijde řada na srovnání jednotlivých produktů v nabídce Partners. Který je vlastně pro klienta nejlepší? Tomu se bude věnovat opět Aleš Tůma. Řeč bude i o zajímavých novinkách, které výrazně rozšiřují možnosti Generace X nebo o tom, jak se vypořádat s inflací.

A protože ze zpětné vazby opakovaně vyplývá, že poradci oceňují možnost prodiskutovat praktické problémy, dojde i na ně. Nejprve Aleš Tůma s Pavlem Kohoutem proberou některé často se opakující dotazy a pak již bude dostatek času na volnou diskuzi.

V manažerovi seminářů je ještě dostatek volných míst a přihlašovat se bude možné i během čtvrtka. Pokud jste se ještě nepřihlásili, neváhejte a nenechejte si ujít příležitost načerpat nové praktické znalosti.

79

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: