Finance v souvislostech tentokrát o bydlení

Lada Kičmerová | 18. 5. 2010 | Vstoupit do diskuze

e čtvrtek 27. května pokračuje v pražském hotelu STEP série seminářů Finance v souvislostech. O praktických tématech a příkladech z praxe promluví Lucie Drásalová, Josef Uchytil, Dagmar Prajzlerová i hosté z Komerční a Hypoteční banky.

Blíží se třetí pokračování seminářů Finance v souvislostech, tentokrát na půdě hlavního města. Po premiéře na téma pojištění pod taktovkou Dušana Šídla a brněnském pokračování minulý měsíc o investicích s Pavlem Kohoutem a Alešem Tůmou vás tentokrát čeká téma bydlení, jehož odborným garantem je Zdeněk Simaichl.

Můžete se těšit na pestrý výběr témat, která vám přednesou odborníci z praxe: celodenní seminář zahájí analytička a manažerka Partners Lucie Drásalová. Mluvit se bude o prescoringu, metodice bank i výpočtu bonity, Lucie se zaměří i na praktické srovnání hypotéky a úvěru ze stavebního spoření.

Mezi mluvčími budou dále zástupci dvou důležitých obchodních partnerů: Komerční banky a Hypoteční banky. Dotknou se metodiky stanovení úrokové sazby i problematických situací, jako je předčasné splacení úvěru nebo neschopnost klienta splácet.

Další praktické otázky týkající se délky fixace, zajištění úvěru, zástavního práva či katastrů nemovitostí rozeberou manažer Partners a spoluautor Hyposoftu Josef Uchytil a manažerka Partners bankovních služeb Dagmar Prajzlerová. Prostor bude i pro vaše konkrétní dotazy.

Důraz na praxi a diskusi

Ze zpětných vazeb účastníků prvních dvou seminářů vyplývá, že největší zájem je o praktické informace, příklady z praxe a diskusi se zodpovídáním konkrétních dotazů. Právě z těchto požadavků bude průběh dalších Financí v souvislostech především vycházet.

„Finance v souvislostech jsou určeny pro ty z nás, pro které je neustálý přísun nových informací, rozvoj praktických dovedností a hlavně vnímání "v souvislostech“ životní nutností. V jeho průběhu se dozvíme kromě hloubkových produktových znalostí i to, jaká je metodika, co se děje s návrhem smlouvy po jeho odchodu z centrály Partners, jaká jsou obecná pravidla hry, a jak se v jejich rámci řeší nestandardní situace a kde jsou jejich hranice," vyjmenovává Zdeněk Simaichl.

Pro velký zájem byla kapacita seminářů Finance v souvislostech rozšířena na 200 míst. S přihlášením ale neváhejte: aktuálně je v manažerovi seminářů posledních 60 volných míst!

99

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: