INVESTIČNÍ FRESH #30: DIP se představuje

5. 3. 2024 | Vstoupit do diskuze

Svět spoření na penzi se letos změní. Nejen, že se upraví výše státních příspěvků k novému i starému „penzijku“, ale také přichází na trh DIP, tedy dlouhodobý investiční produkt. Řekneme, co představuje a jaké se k němu pojí podmínky pro daňový odpočet. Dále prozradíme, jaký je jeho raison d'être v celém systému zabezpečení na penzi, tedy v kontextu transformovaných fondů a účastnických fondů DPS. Objasníme, kdo může DIP poskytovat, co do něj smí zařadit, a co naopak ne. Uděláme si také jasno v tom, jak se v rámci DIPu budou zdaňovat investice. A pro co nejlepší pochopení nakonec nabídneme modelový příklad i s našimi doporučeními. Pojďte se blíže seznámit s dlouhodobým investičním produktem.

Podcastem tradičně provázejí:

Martin Tománek: Martin se podílí na řízení fondu kvalifikovaných investorů. Aktivně se věnuje školení, pořádá semináře zaměřené na investice a vývoj světové ekonomiky.

Martin Mašát: Martin dohlíží nad investičním procesem a obchodováním s cennými papíry. Úzce spolupracuje s finančními analytiky a v médiích pravidelně komentuje situaci na trzích.

Marcel Vanduch: Marcel se věnuje stavbě a prezentaci investičních portfolií pro bonitní klientelu, analýze investičních produktů, školení poradenské sítě a pořádání investičních seminářů. 

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: