Pojišťovna MetLife a rizikové pojištění Garde 6.0

15. 12. 2023 | Vstoupit do diskuze

V polovině roku jsme zavedli nový produkt rizikové životní pojištění Garde 6.0, které nahradilo investiční životní pojištění Vision 7. Na základě zpětné vazby se vám Garde 6.0 velmi líbí a dokáže řešit požadavky vašich klientů, které se týkají životního pojištění.

Pojišťovna MetLife a rizikové pojištění Garde 6.0

Komerční článek 

U 117 nejméně rizikových skupin jsme snížili cenu a zároveň oproti Vision 7, kde byla k dispozici marketingová sleva 25 %, jsme pro vás a vaše klienty nasadili plošně slevu 30 %.

Celý proces je navíc zcela bezpapírový. Klienta tedy nepotřebujete vidět. Stačí zadat pojištěné osoby do finanční analýzy ve FiPu a následně v kalkulačce udělat návrh, který klient schvaluje e-mailem. Případná intervence nebo protinávrh se též schvaluje on-line – oboje vyřídíte v kalkulačce Ismet on-line. Klient protinávrh znovu odsouhlasí e-mailem, případně doplatí rozdíl první zálohy, a je hotovo.

Pojďme si zrekapitulovat hlavní výhody a parametry Garde 6.0:

·     Cílová skupina zůstává stejná jako doposud. Snažíme se být pojišťovnou pro všechny věkové skupiny, tedy děti i dospělé – ať už se jedná o jednotlivce, nebo celé rodiny. Proto jsme klientům zlevnili 117 málo rizikových povolání. Dospělým také dáváme 20% plnění zdarma v případě invalidity a dětem navíc 50% plnění o prázdninách v případě doby nezbytného léčení a připojištění horních končetin.

·     U dospělých nyní sledujeme zdravotní stav pouze 5 let zpětně.

Změny v Garde 6.0 ve stávajících připojištění:

·    Trvalé následky nové oceňovací tabulky a hlavně – progrese začíná již od 15 %.

·    Doba nezbytného léčení: Nečekáme na doléčení, pojistné plnění hradíme ihned dle tabulek, kde nyní najdete nově přes 600 diagnóz.

·    Pracovní neschopnost: V důsledku rizikového těhotenství zkrácena na 8 měsíců.

·    Pro Ženy: vrozené vady dítěte rozšířeny o nové diagnózy (cystické onemocnění ledvin, nemoc motýlích křídel…)

·    OPCE: Nově lze uplatnit také při rozvodu a dožití věku 20, 25, 30, 35 a 40 let.

·    Zcela nová připojištění jsou: HORNÍ KONČETINY, ZÁVAŽNÁ MUŽSKÁ A ŽENSKÁ ONEMOCNĚNÍ.

·    Horní končetiny: Toto připojištění lze sjednat dětem i dospělým. Je vhodné zejména pro klienty, pro které úraz nebo nemoc horní končetiny může znamenat zásadní dopad na jejich stávající zaměstnání. Jako příklad lze uvést hudebníky, chirurgy, kreslíře, řidiče.

·    Závažná mužská onemocnění: Pojištěným dospělým mužům poskytuje pojistnou ochranu pro onemocnění zhoubným nádorem mužských orgánů (penis, prostata, varle, nadvarle, mícha a prsa). Je určeno mužům, kteří chtějí nejširší zabezpečení rizik specifických pro muže.

·    Závažná ženská onemocnění: Pojištěným dospělým ženám poskytuje pojistnou ochranu pro onemocnění zhoubným nádorem ženských orgánů (prsa, pochva, děložní čípek, děloha, vejcovody, vaječníky a vulva). Je určeno ženám, které chtějí nejširší zabezpečení rizik specifických pro ženy.

·    Provizní schéma, které nyní do Garde 6.0 přidáváme, jsou wholelife PAYGe.

Na seznámení s detailem produktu se můžete těšit na osobních školení s klíčovými manažery Janem Juránkem a Andreou Berounskou. Neváhejte jim i zavolat!

Věříme, že vás tyto produktové novinky potěší a pomohou vám zajistit vaše klienty tak, aby se cítili bezpečně.

1

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: