Dodnes mě spolupráce s Partners naplňuje radostí, říká Tomáš Ženíšek z Allianz

25. 11. 2020 | Vstoupit do diskuze

Tomáš Ženíšek stál v roce 1998 u založení České životní pojišťovny spadající pod Českou pojišťovnu. Své pracovní zkušenosti následně získával v GE Money Bank, Telecomu nebo České podnikatelské pojišťovně. Nyní již třetím rokem působí jako ředitel externích poradenských sítí v Allianz pojišťovně.

Dodnes mě spolupráce s Partners naplňuje radostí, říká Tomáš Ženíšek z Allianz

Dokážete mi v pár větách popsat, v čem je Allianz unikátní a co ji charakterizuje?
Allianz patří mezi nejznámější a nejuznávanější společnosti světa. Když poradce nabídne klientovi naše pojištění, tak se ho nikdo nezeptá, kdo to je Allianz. Málokdo však ví, že jsme v historii stáli i za pojištěním Titanicu, zemětřesení v San Franciscu a že kryjeme záda hollywoodským velkofilmům. Sportovní fanoušci velmi dobře znají stadiony Allianz – například Allianz Arenu v Mnichově, kde před několika lety naše fotbalová reprezentace slavně porazila favorizovaný německý tým. Naše jméno ale nesou i krásné stadiony v Nice, São Paulu a jinde. Podporujeme také mistrovství Formule E a MotoE. Golfisté zase ocení propojení s nejprestižnějším hřištěm světa v St Andrews. A nově se stáváme i partnerem pro nadcházející Olympijské hry v japonském Tokiu. Kromě toho se angažujeme i jako partner paralympiády a podporujeme zelenou energii a elektromobilitu. Vážíme si pozice světového lídra a bereme se vší odpovědností a pokorou do rukou naši společnou budoucnost.

Jsou Partners v něčem specifičtí a jaké o nás máte povědomí?
Partners je bez nadsázky mou srdeční záležitostí, protože jsem stál u úplného zrodu a mohl jsem zažívat ten unikátní vývoj, kterému tehdy nikdo moc nevěřil. Dokonce jsem nedávno při úklidu kanceláře objevil původní CD se jmény všech zakládajících členů, které mi tehdy někdo poslal s doporučením, že bych s nimi neměl moc spolupracovat. Já jsem však udělal úplný opak a dodnes mě to naplňuje radostí, protože to, co vybudovali Partners, nikdo na našem trhu nedokázal zopakovat. Byla to tehdy geniálně namíchaná směsice ingrediencí v čele se sportovně vůdčí osobností Radima a vizionářským nadáním Petra, následována obrovským nasazením všech manažerů a poradců, z nichž už jsou dnes partneři a ředitelé, kteří neodmyslitelně patří ke zlatému jádru Partners. Když si uvědomím, jakou profesionální firmou dnes Partners je, že patří mezi lídry poradenského trhu, je to pro mě příklad obrovského úspěchu. Velmi si vážím toho, že Partners nikoho nekopíruje, jde si svou vlastní cestou a dokáže klientům poskytovat nadstandardní servis.

Představíte nám svůj tým, s nímž se o Partners staráte?
Mám velkou radost z toho, že servisní tým KAM manažerů pro Partners je složen ze samých profesionálů, kteří mají nejen obrovské produktové znalosti, ale jejich práce je zcela naplňuje a stala se jejich životní filozofií. Díky tomu lze snadno poznat, že to pro ně není jen práce, ale že je to opravdu s Partners baví. Jakub Lukeš, Tomáš Grégr a Michal Geier tvoří komplexní tým, který se dokáže vzájemně zastupovat a tím posunují svůj servis na vysokou úroveň. Není tedy divu, že je s mnohými z vás už pojí i dlouhodobé přátelství.

Otázky pro KAM:

Letošní rok se pomalu chýlí ke konci… Jaký byl v kontextu naší spolupráce?
Michal Geier:
Letošní rok byl plný změn a výrazně ovlivnil i naše pracovní životy. Proto nám dovolte poděkovat, že jsme i přes komplikace spojené s pandemií společně s Vámi dokázali růst a stali se opět nejhodnotnější pojišťovnou podle žebříčku Interbrand Global Brand Rankings. Velice si vážíme naší spolupráce a jsme hrdí, že jsme součástí celé rodiny Partners. Těšíme se, že vám v příštím roce opět nabídneme několik vylepšení, které nám společně pomohou posunout úroveň naší práce ještě o stupínek výše.

Na jaké novinky a změny se můžeme těšit příští rok? Poodhalíte je?
Tomáš Grégr:
Dvě pandemie „korona krize“ nás naučily rychle reagovat na nenadálé situace a díky tomu jsme si uvědomili, jak moc je důležité držet krok s digitálním světem, kam jsme většinu svých aktivit letos přesunuli. Jediné, co nám tento rok chybělo, bylo online sjednání životního pojištění na dálku, a tak jsme se pro vás rozhodli vyvinout revoluční řešení sjednávání smluv životního pojištění bezpapírově, abyste i v této nelehké době mohli klienta zajistit z pohodlí vašich domovů. Na akceptaci smluv zaplacením u životního pojištění, a zároveň novinky v produktu Partners Život, které do produktu přidáme na základě vašich cenných podnětů, se můžete těšit už na začátku příštího roku.

Jak se těšíte, až se zase budeme moci osobně potkávat?
Jakub Lukeš:
Celý letošní rok, jak zmiňovali i moji kolegové, se hned od začátku nesl ve velmi rychlém přesunutí našich aktivit do online světa. To se nám úspěšně podařilo a na schůzkách – ať už u kávy, nebo při společném školení, jsme se pak potkávali jako za běžného provozu. Rozhodně to ale osobní kontakt nemohlo nahradit. Proto se už nyní těšíme, až se uvidíme při představování novinek, které pro vás na následující rok chystáme.


Komerční článek 

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: