Nové FÉR konsolidace a FÉR půjčky

30. 6. 2020 | Vstoupit do diskuze

Protože se dlouhodobě zaměřujeme i na konsolidace, které pomáhají klientům zbavit se mnohdy velkého množství předražených půjček, přišli jsme od dubna s jedinečnou nabídkou.

Nové FÉR konsolidace a FÉR půjčky

Ojedinělá nabídka
Že nejde o marná slova, dokládá i skutečnost, že Sberbank CZ získala 1. místo v kategorii Konsolidace půjček soutěže Finanční produkt 2019, kterou vyhlašuje renomovaný finanční portál Finparáda.cz.

S vyšším objemem získáte nižší sazbu
Chtěli jsme klientům poskytnout nabídku, která na trhu není. Klienti mají běžně i několik půjček, kontokorentů, kreditních karet, případně i úvěrů od nebankovních poskytovatelů. Podmínky na těchto produktech nebývají vždy výhodné. Vedle toho existují klienti, kteří potřebují koupit něco hodnotnějšího, třeba auto nebo dovybavit domácnost. Přesně pro ně platí naše nabídka. Kde jinde získáte garantovanou bonusovou sazbu s úrokem 2,99 %.

Zjednodušujeme
Od dubna jsme tak zjednodušili naši nabídku FÉR půjček i FÉR konsolidací. Klient získá standardní garantovanou sazbu, jak jste byli zvyklí, ale nově bez omezení doby splatnosti, kterou si volí sám dle jeho potřeby. U konsolidace je splatnost až 10 let. Čím více klient potřebuje, tím nižší úrokovou sazbu získá. Sazba je stanovena pouze dle objemu, který chce klient půjčit.

Jasná sazba od začátku je základ
Proto u nás dopředu víte, na čem jste. Nabídka našich FÉR půjček i FÉR konsolidací je dopředu známá. Vy i vaši klienti dopředu víte, za kolik vám půjčíme. Nehrozí tak zklamání a zbytečná administrativní práce kvůli sazbě „od“, kterou pravděpodobně získá jen minimum klientů. U nás se standardně v průběhu schvalování sazba nezvedá. To vše je zároveň bez poplatků za zpracování a nutnosti pojištění. Stačí si jen zvolit objem půjčky a hned víte, jaká sazba je ta správná.

Proč není rovnou bonusová sazba
Nechceme klienty vystavovat riziku, že se jim v budoucnu může půjčka prodražit. Nelákáme na pozlátko nízké sazby nebo dlouhé splatnosti. Klienti platí standardní sazbu a dodrží-li podmínky splatnosti a budou řádně splácet, na konci každý získá bonusovou sazbu. Rozdíl v sazbách vyplatíme na jejich účet. I s ohledem na aktuální dění se tedy nemusejí obávat, že by se jim v budoucnu půjčka oproti stávajícímu splácení prodražila kvůli nezaplacené splátce. Naopak se mohou těšit na příjemnou částku, kterou jim jednorázově vyplatíme.

Sjednání
V rámci zprostředkování se můžete obrátit na pobočky naší banky, a to dokonce bez nutnosti návštěvy klienta na pobočce.

Umíme i víc
Využijte i naše další produkty, jako jsou podnikatelských úvěry, kde máme velmi zajímavou nabídku např. garantované úrokové sazby u nezajištěného úvěru do 1 milionu korun, bez poplatků za zpracování a čerpání úvěru. Zaměřujeme se na finanční asistence, tedy odkup obchodního podílu se zajištěním prodávané nemovitosti, odkupy lékařské praxe či konsolidace úvěrových závazků klienta. Stačí pouze předat kontakt na klienta, případně základní informace a vše již zařídíme za vás.

Těšíme se na spolupráci
Vaše Sberbank

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: