Šestkrát tisícovka od MONETA Money Bank

17. 6. 2019 | Vstoupit do diskuze

A skoro za nic. Stačí jen dobře odpovídat na kvízové otázky, které se týkají úvěrů pro podnikatele od MONETA Money Bank – a mít trochu štěstí, protože určitě nebudete soutěžit sami.

Šestkrát tisícovka od MONETA Money Bank

Určitě to znáte. Klient má vizi. Podniká a vy vidíte, že to má dobře spočítané a promyšlené. Chybí jen jedno: tisícovky. Jistě byste mu dokázali poradit, jak se k nim dostat za patnáct dvacet let investováním, jenže tohle je jiný případ. Podnikatelský nápad mívá omezenou životnost. Takže pokud víte, že váš člověk rozumí tomu, jaká rizika na sebe úvěrem bere – nezbývá než se s ním porozhlédnout po správném podnikatelském úvěru. Příležitost se musí chytit za pačesy.

Jedna příležitost, menší, zato docela bez rizika, je tu i pro vás. MONETA Money bank pro vás přichystala soutěž o ceny. Kvíz ze znalostí svého úvěru pro podnikatele. Pro pět úspěšných řešitelů má připravenou poukázku na tisícový nákup v Datartu a pro šestého pak tisícovku na nákup v Hervisu.

Co je potřeba udělat, abyste měli šanci výhru získat? Stačí zodpovědět několik otázek, a pak si už jen počkat, zda si štěstí vybere právě vás.

Pokud na kvízové otázky odpovíte správně, po odeslání kvízu se vám objeví tajné heslo. Heslo poté přepište do předmětu e-mailu a zprávu zašlete na adresu soutez@partners.cz. Do soutěže přijímáme jen e-maily z pracovních schránek, tedy s doménou @partners.cz.

V e-mailu samotném uveďte svoje jméno a kontaktní údaje. Zprávu s tajným heslem musíte poslat nejpozději do půlnoci 30. června. Následně vylosujeme z doručených e-mailů výherce, se kterými se domluvíme na způsobu předání výhry.

1

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: