Buřinka slaví 25 let a má plno dárků pro vaše klienty!

3. 6. 2019 | Vstoupit do diskuze

Buřinka existuje už 25 let, a to se musí oslavit. Jak? No přece s klienty.

Buřinka slaví 25 let a má plno dárků pro vaše klienty!

První dárek: Soutěž s Úvěrem od Buřinky o 5 rodinných vozů
Pokud váš klient využijte k rekonstrukci kuchyně nebo jiného koutu domova Úvěr od Buřinky, může vyhrátjeden z pěti rodinných vozů. Každých 100 000 Kč z každého úvěru je ve hře!

Soutěž potrvá až do října a proto mají vaši klienti čas na rozmyšlenou. Nicméně, čím dříve jejich úvěr nabyde účinnosti, tím častěji se dostane do slosování. První slosování již proběhlo a šťastnému výherci z Jižní Moravy byl první vůz slavnostně předán. Zbývají však ještě 4 možnosti. Pokud klient uzavře úvěr například na 300 000 Kč a jeho úvěr nabyde účinnosti do 19. 6. 2019, bude mít díky účasti ve čtyřech nadcházejících losováních celkem 12 želízek v ohni. 300 000 Kč jsou 3 losy x 4 slosování = 12 šancí na výhru!

Nesmíme však zapomenout ani na druhou nezanedbatelnou výhodu Úvěru od Buřinky, jakou je stále oblíbenější dokládání účelovosti úvěru pomocí fotografií před a po rekonstrukci.

Druhý dárek: Úvěr od Buřinky na pořízení družstevního bytu se sazbou 3,99 % p.a.!
Buřinka v době svých narozenin významně podpořila družstevní bydlení. A to skutečně vynikající sazbou od 3,99 % p.a., jež platí pro úvěry na pořízení družstevního bytu, nového či staršího, od fyzické či právnické osoby. Velmi zajímavý bude pro vaše klienty i fakt, že úvěry Buřinka poskytuje až do výše 2,5 mil. Kč bez zajištění úvěru nemovitostí. V době astronomických nákladů na pořízení nového bydlení je počin Buřinky vítanou variantou nejen pro mladé rodiny. 

Třetí dárek: Úvěrem od Buřinky si lze rekonstruovaný domov také dovybavit
Pořídit si na Úvěr od Buřinky vybavení domácnosti bylo dříve nemyslitelné. A protože časy se mění a Buřinka se snaží vyjít vstříc potřebám svých klientů, zbořila i toto tabu. Na Úvěr od Buřinky si lze nyní pořídit kuchyňské elektrospotřebiče, domácí textil, či dokonce televizi, pokud si klient toto vybavení pořizuje v souvislosti s rekonstrukcí či výstavbou. 

Čtvrtý dárek: Stavební spoření s prémií až 2000 Kč
Až do 25. června 2019 platí akce na stavební spoření s Buřinkou. Klient získá při uzavření stavebního spoření prémii do výše vstupního poplatku, maximálně tedy 2000 Kč.

Pátý dárek: Úvěr od buřinky online
Buřinka myslí i na klienty, kteří neradi navštěvují kamenného pobočky a neradi se scházejí se svými finančními poradci. Především pro ně byla zřízena možnost uzavřít si Úvěr od Buřinky online, případně předjednat úvěr online a poté jej dokončit s vámi nebo na pobočce České spořitelny.

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: