Seznamte se s největšími výhodami produktů UniCredit Bank

3. 4. 2019 | Vstoupit do diskuze

V loňském roce slavila UniCredit Bank na českém i slovenském trhu jedenáctileté výročí a současně i rekordní hospodářský zisk. Během posledních let se podařilo úspěšné celoevropské bance vybudovat silnou finanční skupinu v České republice i na Slovensku. Velký dík patří dlouhodobé důvěře klientů a obchodních partnerů. Na úspěchy i aktuální produktovou nabídku jsme se zeptali Dušana Vaňáka, nového Key account managera pro společnost Partners.

Seznamte se s největšími výhodami produktů UniCredit Bank

Rádi bychom se zaměřili na konkrétní produkty, které ve spolupráci s Partners nabízíte. Jak si UniCredit Bank stojí v oblasti úvěrů?
Naše úvěrové produkty patří ke špičce a neustále pracujeme na jejich zlepšení. V případě PRESTO Půjčky nabízíme nejnižší splátku na trhu při splatnosti 6 a 7 let a od 1. 3. jsme tuto nabídku rozšířili ještě o splatnost 5 let. Velice nás těší, že produkt PRESTO Půjčka – Převedení úvěrů se stal nejlepším finančním produktem roku 2018 v ocenění Finparáda.cz

Češi touží po bydlení ve svém. Jak jim vycházíte vstříc v oblasti hypoték a úrokových sazeb?
Aktuální průměrné úrokové sazby hypoték v ČR stále plíživě rostou. UniCredit Bank však drží sazby dlouhodobě nízko. V rámci konceptu „vše za cenu jedné“ nabízíme klientům pro všechny fixace, včetně desetileté, jedny z nejnižších úrokových sazeb na trhu. Splátky je možné rozložit až na 30 let. Delší fixace poskytnou klientům možnost využít zajímavé úrokové sazby a zajistit si nízké splátky na co nejdelší období. Zároveň si klienti mohou být jisti, že během zvolené fixační doby se úrokové sazby nezmění. Proto doporučujeme nečekat a zařídit si výhodnou hypotéku právě teď.

Nabízíte pomoc také klientům nespokojeným s podmínkami současné hypotéky?
Ano. Klienta provedeme procesem refinancování a dokážeme celý proces rychle zpracovat. Refinancováním stávající hypotéky může klient výrazně ušetřit na měsíčních splátkách.

Proč by měl člověk dát přednost U kontu UniCredit Bank před jiným běžnými účty?
V první řadě nabízí U konto vedení účtu a mnoho dalších služeb zcela zdarma. Jednou z největších výhod jsou bezpoplatkové výběry z bankomatů po celém světě bez omezení počtu výběrů a desetiletá garance podmínek. Ať už klienti potřebují použít bankomat jiné banky ve své čtvrti nebo na druhém konci světa, s UniCredit Bank vybírají zdarma. Dalším benefitem je moderní a bezpečné internetové či mobilní bankovnictví a plno dalších výhod. Prostřednictvím populárních QR kódů je placení přímo z mobilu naprostá hračka. Účet poskytuje přesný přehled o výdajích, je možné si nastavit měsíční rozpočet a sledovat, jak se daří plnit stanovené cíle a tím zacházet s financemi co nejlépe. Stačí mít na účtu měsíční kreditní obrat alespoň 12 tisíc korun a vedení účtu je zdarma.

Nabízí U konto nějaké slevové programy?
Samozřejmě. S U kontem klienti získají přístup k zajímavému programu U-šetřete. Využívají pak slevy na to, co potřebují nejčastěji. Při placení si nemusí říkat o slevu, nepotřebují žádné další kartičky, vouchery nebo slevové kódy. Úžasné slevy nosí doslova v kapse, protože jsou propojeny přímo  s platební kartou UniCredit Bank. Aktivace programu je velmi jednoduchá, v mobilní aplikaci či na internetu stačí vyhledat nejzajímavější nabídky a aktivovat je. Po zaplacení kartou UniCredit Bank se Vám zpětně příslušná částka automaticky připíše na účet

V případě Vašich dotazů se můžete obrátit na bankéře, se kterým spolupracujete, případně na Dušana Vaňáka, tel. číslo 702 231 676, e-mail: dusan.vanak@unicreditgroup.cz

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: