Úvěry od Equa bank: Pro klienty Partners s bonusem 500 korun

Partners | 30. 10. 2018 | Vstoupit do diskuze

Equa bank slaví 7 let na trhu. Za tu dobu si získala přízeň více než 350 000 klientů a stala se respektovanou bankou. Významný podíl na její silné pozici v oblasti půjček má i spolupráce s Partners. Více už v článku. Doporučujeme číst pečlivě, na konci totiž najdete soutěžní kvíz o 3 nabité CCS karty, kde se načtené informace budou hodit.

Úvěry od Equa bank: Pro klienty Partners s bonusem 500 korun

Minutová půjčka, peníze rychle a jednoduše

Ve spolupráci s Partners nabízí Equa bank 3 typy osobních půjček. Minutovou půjčku, RePůjčku – refinancování a RePůjčku – konsolidaci. Minutová půjčka je klasická neúčelová půjčka, kterou je možné využít například ke koupi auta nebo na rekonstrukci bydlení. Výhodou je rychlost sjednání. Stávajícím klientům Equa bank přibydou peníze na účtu během několika minut od zažádání, které je možné provést on-line. Maximální výše půjčky je 600 000 korun. Splátky je možné rozložit až do 10 let, nebo naopak vše splatit i za 3 měsíce. V případě Minutové půjčky poradci Partners získávají pro své klienty výhodnější podmínky - individuální úrokové sazby od 4,9 % ročně a bonus 500 korun v případě půjčky vyšší než 75 tisíc. Poradci Partners navíc mohou při zamítnutí žádosti požádat o přehodnocení výsledku schvalování, kdy část zamítnutých půjček přeschválíme, a poradce získá cennou zpětnou vazbu.

Výhodné refinancování a konsolidace

Kromě klasické půjčky nabízí Equa bank ve spolupráci s Partners také RePůjčku – refinancování a RePůjčku – konsolidaci. Konsolidovat je přitom možné závazky z bank i nebankovních společností (běžné půjčky, kreditní karty, úvěry, leasingy a účelové půjčky). Klient si tak může snížit měsíční splátky třeba o polovinu. Půjčky od Equa bank mají totiž jednu z nejnižších RPSN na trhu, začíná už na 5,9 %. Equa bank navíc za klienta zařídí sloučení půjčky, klient pouze doloží původní smlouvu s institucemi, u kterých má závazky. Konsolidovat je možné až 700 000 korun, klient si ke sloučení úvěru může navíc i půjčit další peníze.

Výhodné podmínky nabízí Equa bank i v případě refinancování půjček. Převedením stávající půjčky k Equa bank lze přitom ušetřit několik desítek tisíc korun při zachování stejné doby splácení.

Vše během pár minut

K Minutové půjčce i RePůjčce zřizuje Equa bank bezplatný běžný účet, díky kterému lze vybírat ze všech bankomatů v Česku bez jakýchkoli poplatků. Sjednání úvěru nebo jeho refinancování či konsolidace zabere jen několik minut a je možné ho vyřídit online. Není nutné dokládat příjmy, stačí doklad totožnosti a v případě RePůjčky smlouva s původním poskytovatelem.

Tým Equa bank pro poradce Partners

S jakýmikoliv dotazy se můžete obrátit na Jana Rubáše (Cash Loan & 3rd Parties Account Manager; tel. 727 937 130, e-mail: jan.rubas@equabank.cz), případně i na Karla Puše, který je vedoucím týmu externího prodeje nezajištěných spotřebitelských úvěrů. Kromě poradenství se žádostmi o půjčku se na oba můžete obrátit i ohledně školení, které lze nyní absolvovat také on-line a trvá zhruba 40 minut.

Soutěžte s Equa bank o 3 nabité CCS karty po 1500 Kč

Tenhle kvíz má šťávu. Pro tři z vás, kteří dokážou dobře odpovídat na otázky o půjčování peněz s Equa bank – která tu šťávu kvízu dodává. Kdo má půjčky v malíku, může mít i v nádrži.

Vstupte do soutěžního kvízu s Equa bank.

1

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: