Na nebi majetkového pojištění vyšla nová hvězda. Jmenuje se DOMEX +

Partners | 23. 8. 2018 | Vstoupit do diskuze

V nedávné době se na trhu objevilo nové pojištění majetku a odpovědnosti, které nabízí zákazníkům krytí s nejširším rozsahem pojistných nebezpečí na trhu. S marketingovým heslem „Jedním tahem pojištěno vše šmahem“ s ním na trh přišla Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP). Požádali jsme Vladislava Drdu, Key account managera ČPP, aby nám DOMEX + blíže představil.

Na nebi majetkového pojištění vyšla nová hvězda. Jmenuje se DOMEX +

Co vedlo ČPP ke spuštění nového produktu? Ten současný je přeci velmi úspěšný.Hlavní myšlenkou bylo nabídnout jednoduchou a rychlou formu pojištění jak na sjednání, tak na pochopení pro klienta a zároveň poskytnout klientovi něco navíc.
K dispozici jsou tři varianty, které se neliší množstvím sjednaných rizik, ale pouze výší pojistných limitů. Klient tak nemusí řešit, jestli varianta, kterou si vybral, obsahuje dané riziko, či nikoliv. Modelace smlouvy pak v kalkulačce zabere pouze malou chvíli a to díky jednoduchosti, přehlednosti a malému rozsahu vyplňovaných údajů.

Hned se nabízí otázka, jak je to s cenou?
Cena je vždy zásadní otázkou. Pokud je dobrý produkt drahý je to stejné jako špatný produkt za nízkou cenu – klient si ho nekoupí. DOMEX + je nastaven tak, aby si každý klient vybral variantu, která mu bude vyhovovat nejen rozsahem, ale právě i cenou. Ta je navíc navržena tak, aby byla tvrdým soupeřem konkurenčním produktům na trhu.

Co si tedy může klient v DOMEXu + pojistit?
DOMEX + obsahuje pojištění staveb, domácností, široké krytí odpovědnosti za škody vzniklé třetím osobám a rozsáhlé asistenční služby. V každé z těchto kategorií pak najdeme nejen vše, co je na trhu běžným standardem, ale také několik vychytávek, na které jsme v ČPP opravdu hrdí.

Můžete zmínit alespoň jednu?
Jednu? (smích) Jejich výčet by byl dlouhý, ale zmínit mohu například poškození elektronických a strojních zařízení z jakýchkoliv příčin. Představte si, že se vám rozbije kotel, nebo praskne bojler – běžná věc, kterou potřebujete řešit, ale když to není vlivem pojištěného rizika, tak máte smůlu. U nás ne!  Klientovi však pojišťovna uhradí také věci odcizené z uzamčeného automobilu kdekoliv v ČR nebo ukradené kolo i mimo místo pojištění. Uhradíme také náklady na záchranu rodinných fotografií a dat z poškozeného počítače. Mohl bych ale ještě pokračovat…

V čem se vlastně liší DOMEX + od stávajícího DOMEXu?
Hlavně v elementární myšlence jednoduchosti. Současný DOMEX je úspěšný, jelikož dokáže reagovat na individuální potřeby klienta. To umí DOMEX + také, avšak zcela jiným způsobem, díky němuž je práce s ním mnohem snazší.

Jakým způsobem se mohou poradci dozvědět více?
Nejlépe tak, že se spojí se mnou. Pokud někdo nemá kontakt ve svém telefonu, najde ho na Partners wiki. Mohu pomoci s přístupem do kalkulačky, nebo se můžeme potkat a říci si víc. Navíc máme ke zmiňované novince opravdu pěkné produktové materiály, které se dají využít i při práci s klientem.

Můžete ještě na závěr prozradit, co nyní chystáte?
V souvislosti se spuštěním prodeje DOMEXu + chystáme na podzim hned dvě novinky, které zatím prozradit nemohu. Určitě ale zmíním, že nejlépe těchto novinek využije ten poradce, který si do té doby DOMEX + již trochu „osahá“.

 

 

 

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: