Bankovní služby Equa bank s exkluzivní slevou pro poradce Partners

Partners | 9. 7. 2018 | Vstoupit do diskuze

Equa bank působí na českém trhu od roku 2011. Během své poměrně krátké existence se jí ale podařilo vydobýt si velmi dobré renomé, a to jak mezi klienty, tak i mezi odborníky na bankovní produkty. Koncem letošního května oslavila Equa bank 333 333 klientů (meziroční nárůst o 23 %) a v letošním ročníku soutěže Zlatá koruna se stala nejúspěšnější bankou.

Bankovní služby Equa bank s exkluzivní slevou pro poradce Partners

Celkem získala Equa bank 7 ocenění. S Partners spolupracuje již 5 let a poradcům Partners nabízí exkluzivní zvýhodněné sazby. Jak říká Petr Baťka, nový ředitel pro externí prodej Equa bank, spolehlivé kvalitní bankovní produkty s exkluzivními podmínkami se rozhodně vyplatí.

Letos Equa bank triumfovala v soutěži Zlatá Koruna, která oceňuje nejlepší finanční produkty na českém trhu. Za co Equa bank obdržela ocenění?
Od odborné poroty jsme získali dvě zlaté medaile, a to za Minutovou půjčku a Běžný účet zdarma a bez podmínek. Stříbrnou medailí byl oceněn náš Podnikatelský běžný účet a bronzové ocenění získaly Malý podnikatelský úvěr se zárukou Evropského investičního fondu a mobilní bankovnictví nové generace. Equa bank navíc získala ocenění i od veřejnosti. V Ceně veřejnosti se na 2. místě umístil Běžný účet zdarma a bez podmínek a v Ceně podnikatelů obsadil 3. místo Podnikatelský běžný účet.

Nedávno jste představili Hypotéku PLUS. Co tento produkt nabízí?
Hypotéka PLUS našim klientům umožňuje získat až 100 % financí na pořízení vlastního bydlení za spoluúčasti rodičů a osob blízkých. Pro rodiče a osoby blízké poskytuje garanci vyvázání nemovitosti po splacení části hypotéky při splnění podmínek sjednaných ve smlouvě. Samozřejmostí je možnost mimořádné splátky zdarma za účelem vyvázání nemovitosti. Výhodou je, že za klienta vyřídíme i zaplatíme potřebné dokumenty z Katastru nemovitostí. Klienti tak nehradí vklad zástavního práva ve prospěch banky, výpis z katastru nemovitostí k čerpání hypotéky, ani výpis z katastru nemovitostí po vyčerpání hypotéky. U Equa bank je také možné navýšit stávající hypotéku až do výše 90 % ceny nemovitosti. A není třeba nové ocenění nemovitosti ani zástavní smlouva.

Petr Baťka, Head of External Sale

Jaké podmínky se vážou k hypotékám u Equa bank?
Na dům nebo byt máme sazbu 2,49 % p. a. a hypotéku na cokoliv poskytujeme za 3,79 % p. a. Refinancování je u nás možné za 2,49 % p. a. Důležité je podotknout, že poradci Partners u nás ovšem získají sazby ještě výhodnější, a to díky možnosti individuální slevy či plošné slevy (obě je možné kombinovat) Větší detail Vám prozradí kolegové z HC Brno či HC Praha.

Jak je to s úvěry, když si člověk potřebuje půjčit na cokoliv?
Velké oblibě se těší naše Minutová půjčka. Jde o klasickou neúčelovou půjčku, kterou je možné využít například ke koupi auta nebo na rekonstrukci bydlení. Výhodou je rychlost sjednání. Stávajícím klientům přibydou peníze na účtu opravdu během pár minut od zažádání, které je možné provést on-line. Maximální výše půjčky je 600 000 korun. Splátky je možné rozložit až do  10 let, nebo naopak vše splatit i za 3 měsíce. I v případě Minutové půjčky poradci Partners získávají ještě výhodnější podmínky, než které veřejně reklamujeme.

Jan Rubáš, Cash Loan & 3rd Parties Account Manager

Umožňuje Equa bank sloučení půjček do jedné?
Ano, k tomuto účelu máme výhodnou RePůjčku - Konsolidaci, se kterou naši klienti ušetří v průměru 20 000 korun, a to s možností prodloužení splatnosti až na 120 měsíců. Konsolidovat je možné závazky z bank i nebankovních společností (běžné půjčky, kreditní karty, úvěry, leasingy a účelové půjčky). Klient si tak může snížit splátky až o polovinu. Půjčky od Equa bank mají totiž jednu z nejnižších RPSN na trhu, začíná už na 5,9 % ročně. Poradci Partners i v tomto případě získávají ještě lepší podmínky, tzn. jsme schopni pro jejich klienty nabídnout sazbu od 4,9 % Navíc, každý, kdo do konce roku uzavře smlouvu na RePůjčku ve výši minimálně 50 tisíc korun, získá jako dárek moderní nafukovací vak, který se skvěle hodí například k vodě nebo prostě jen na relaxování doma.

Výhodné podmínky bankovních produktů Equa bank pro poradce Partners sjednává Jan Rubáš. Kontaktovat ho můžete přes e-mail jan.rubas@equabank.cz nebo telefonní číslo 727 937 130.

PR článek

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: