TOP spoření pro děti i dospělé od RSTS a TOP výhra pro vás

Partners | 9. 5. 2018 | Vstoupit do diskuze – 1 komentář

Raiffeisen stavební spořitelna má akční úrok na dětská spoření: výnos až přes 4 procenta za rok. Potěší vás slibem novinek. A do třetice pro vás nachystala hru o super stolní hru nejen pro deštivé dny.

TOP spoření pro děti i dospělé od RSTS a TOP výhra pro vás

Skoro všichni čeští rodiče se – podle svých možností – snaží pomoci dětem se startem do života. Podle Raiffeisen stavební spořitelny a výzkumné agentury SC&C jim peníze nejčastěji ukládají do stavebního spoření. Na stavebku také můžou dětem šetřit s ročním výnosem přes čtyři procenta.

Pokud rodiče začnou dětem včas spořit, ty jim jednou určitě poděkují. Stavebko lze uzavřít dětem už od narození a trvá to jen pár minut. U Raiffeisen stavební spořitelny navíc čekají nadstandardní úrokové sazby. Spořicí smlouvy pro děti a mladé do 25 let včetně spořitelna od začátku dubna úročí sazbou 1,5 procenta ročně. Sazba je garantovaná po celou dobu vázací lhůty smlouvy, to je minimálně 6 let. S plným využitím státní podpory tak rodiče mohou pro dítě každý rok získat celkové zhodnocení přes čtyři procenta. K naspořeným penězům tak můžou po šesti letech navíc získat 19 000 korun.

Stavební spoření je navíc velmi bezpečné, veškeré vklady do sta tisíc eur jsou pojištěné. Než si jednou ratolest peníze vybere, nic se s nimi nestane a rodiče můžou v klidu spát.

U Raiffeisen stavební spořitelny ale výhodně spoří dospělí. Říká se, že každý pracující člověk by měl ušetřit alespoň 10 procent svého měsíčního příjmu. Stavební spoření je ideální místo, kam aspoň část peněz uložit. S maximální státní podporou a s garantovaným úrokem z vkladů dosáhnete u Raiffeisen stavební spořitelny na celkové zhodnoceníaž 3,6 % ročně.

Lehčí život s RSTS

Raiffeisen stavební spořitelna právě intenzivně pracuje na zrychlení a optimalizaci svých úvěrů. Spořitelna vnímá současný trend elektronizace, a proto je její prioritou zjednodušení všech procesů. Klienti se mohou těšit na rychlé vyřízení všeho, co potřebují, obchodníci zase na nový efektivní a propracovaný systém.

Úvěrové žádosti včetně scoringu klienta se budou zpracovávat online. Díky tomu bude možné žádosti schválit i jen do deseti minut. Skvělá zpráva pro vaše klienty, na peníze už nebudou muset dlouho čekat. Zrychlení je možné také díky využívání biometriky k elektronickému podepisování, které dále rozšiřujeme. Nově totiž bude možné využít signpady nejen od RSTS.

Další novinkou pro obchodníky je zjednodušení přístupů do aplikace CIBIS. Obchodníci už se nebudou muset přihlašovat pomocí tzv. tokenů a aplikace v mobilu. Všechno snadno vyřeší SMS zprávy s přihlašovacími údaji. Velkou chystanou změnou je také zrušení jednotné úrokové sazby pro klienty. Každému tak systém on-line nabídne individuální úrokovou sazbu, podle „kvality“ klienta. Veškeré změny se spustí zhruba v polovině tohoto roku.

Pohrajte si se stavebkem

Krásné májové počasí nám připomíná, že za chvilku jsou na krku prázdniny. To je ta doba, kdy děti mají spoustu času. Tolik, že si občas vzpomenou, že mají rodiče, a chtějí s nimi trávit čas. V takovou chvíli je potřeba být připraven. Když prší mít například při ruce opravdu dobrou stolní hru, jako je Felixopolis. Raiffeisen stavební spořitelna nachystala její balení pro tři z vás, kteří dobře projdou kvízem ze znalosti stavebka.

Najdete ho zde: Pohrajte si se stavebkem na Peníze.cz

PR článek

1

Komentáře

Celkem 1 komentář v diskuzi

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

Josef Uchytil | 12. 5. 2018 07:31

U všech nabídek všech stavebních spořitelen mě fascinuje výše deklarovaného výnosu.
V tomto případě oněch "více než 4% ročně".
Je to skoro na finančního arbitra, protože na čísla v reklamních nabídkách se lze dostat jen pokud nepočítám:
1) s poplatkem za uzavření (budiž, lze často snížit)
2) s poplatkem za vedení (nevím o možnosti, jak snížit)
3) s daní 15% z připsaných úroků (o této možnosti by jistě rádo vědělo více i Ministerstvo financí)

Takže pro úplnost, v případě 1,5% p.a. úročení, při 1.400,- poplatku ua uzavření (1% ze 140.000,- Kč), 320,- Kč ročně za vedení a 15% srážkové dani budete mít po 6 letech při úložce 1.700,- Kč měsíčně naspořeno 135.945,- Kč, což odpovídá efektivní úrokové sazbě 3,45% p.a.
Při polovičním poplatku za zpracování 136.776,-, tedy 3,65% p.a.
To je i tak na konzervativní investici zajímavý výnos, není potřeba klienty tahat za nos...

+11
+
-

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: