Zafixujte si hypotéku až na 10 let! S UniCredit Bank již od 2,19 % p.a.

Partners | 4. 5. 2018 | Vstoupit do diskuze

Straší vaše klienty zdražování hypoték? Nezoufejte! Stále můžete vašemu klientovi zajistit hypotéku za atraktivní úrokovou sazbu a pojistit mu nízké splátky na dlouhá léta dopředu.

Zafixujte si hypotéku až na 10 let!                S UniCredit Bank již od 2,19 % p.a.

Často se setkáváme s dotazy žadatelů o hypoteční úvěr, zda na něj vůbec  dosáhnou. A to z důvodu aktuální situace na trhu, kde působí kombinace rostoucích cen nemovitostí a přísnějších podmínek pro hypotéku. Regulace omezila možnost bank nabízet hypotéky nad 80 % hodnoty nemovitosti (LTV) a nad 90 % hodnoty pak banky nemůžou úvěry nabízet vůbec. To vytváří tlak na vlastní úspory žadatelů, kteří dnes musí mít naspořeno téměř čtvrtinu kupní ceny, pokud počítáme i daň z převodu nemovitosti. To je přes 600 tisíc korun na průměrný byt, který dnes stojí zhruba 2,5 milionu korun.

Žadatelé se rovněž začínají více obávat rostoucích úrokových sazeb. Ty mohou do konce roku atakovat až 3% hranici. UniCredit Bank však úrokové sazby nezvyšuje, ale naopak snižuje! A nízký úrok si žadatelé v naší bance mohou pojistit až na deset let.

UniCredit Bank v rámci svého konceptu „vše za cenu jedné“ nabízí pro všechny fixace – 1, 2, 3, 5, 7 a 10 let jednotnou úrokovou sazbu začínající již od 2,19 % p.a. Tato nízká úroková sazba je pro všechny klienty, kteří si sjednají pojištění schopnosti splácet a jednorázově toto pojištění zaplatí. V případě, že žadatel zvolí pojištění schopnosti splácet s měsíční platbou, získá úrok 2,39 % p.a. Úrokové sazby u hypoték i v případě, že si klienti nesjednají pojištění schopnosti splácet, jsou také velmi atraktivní a jsou u 7 a 10letých fixací ve výši 2,59 %. p.a. Nabídka je platná jak pro koupi nového bydlení, tak pro refinancování stávajícího hypotečního úvěru.

Věděli jste, že…

Pokud si klient zvolí 10letou fixaci, nabízíme v UniCredit Bank navíc i unikátní možnost po pěti letech splatit celý zůstatek úvěru z vlastních zdrojů zcela zdarma.

V případě refinancování hypotéky je samozřejmostí nulový poplatek za zpracování úvěru. Poplatek za odhad neúčtujeme u úvěru nad 1 mil. Kč, do 80 % LTV, při sjednání pojištění schopnosti splácet.

Jednoduché podmínky pro všechny

V UniCredit Bank uznáváme nejenom pracovní poměr na dobu určitou v délce trvání minimálně 24 měsíců, ale i agenturní zaměstnávání v délce trvání minimálně 36 měsíců nepřetržitě. Rodičovský příspěvek započítáváme do příjmů v plné výši a budoucí příspěvek ve výši 7 600 Kč. Rovněž uznáváme příjmy vyplácené v hotovosti, a to až do výše 20 000 Kč.

Pro detailní informace kontaktujte vašeho hypotečního bankéře nebo Kateřinu Šimkovou, Key Account Managera (tel.: 725 587 545 nebo katerina.simkova@unicreditgroup.cz), která vám poskytne i metodické informace ohledně hypotečních úvěrů, spotřebitelských úvěrů a školicích programů.

PR článek

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: