Partners ŽIVOT přináší biometriku a spoustu dalších novinek!

Partners | 5. 1. 2018 | Vstoupit do diskuze

Začátek roku 2018 je ve znamení produktových změn. Pozadu proto nemůže zůstat ani Pojišťovací inovátor roku Allianz pojišťovna. A jako vždy, i tentokrát inovace od Allianz stojí za to! Na ty nejzajímavější jsme se zeptali ředitele Externích distribučních kanálů Allianz pojišťovny, Vítězslava Havliše.

Partners ŽIVOT přináší biometriku a spoustu dalších novinek!

Vítku, kdybyste měl vyzdvihnout pět největších novinek, které v produktu Partners ŽIVOT přinášíte, jaké by to byly?
Na tuhle otázku se těžko odpovídá, protože letošní update naší vlajkové lodi je skutečně obrovský a změn jsme nachystali opravdu hodně. Ale jestli musím vybrat ty NEJ, tak jednoznačně: rozšíření krytí psychických nemocí u invalidity, nově u II. a III. stupně invalidity vyplácíme celou pojistnou částku ihned po přiznání invalidního důchodu, umíme pojistit invaliditu i sportovcům, výrazně jsme zredukovali výluky u většiny rizik, včetně tzv. předchorobí, zavádíme nová připojištění, navyšujeme limity bez zkoumání příjmu u neschopenky…

Počkejte, říkali jsme pět největších novinek…
Já vím, ale vybrat jenom pět je opravdu skoro „mission impossible“. Každopádně naše životní pojištění dostalo v uplynulých letech hned několik odborných ocenění a všude jinde by si řekli, že když je něco dobré, není potřeba to měnit. My ale takhle nepřemýšlíme. Naopak, neustále se snažíme přinášet něco nového a hlavně být maximálně féroví. Proto jsme i dost zásadním způsobem přepsali pojistné podmínky.

To je pravda, všimla jsem si, že vaše pojistné podmínky jsou také výrazně srozumitelnější.
Ano, naším cílem je, aby klienti Allianz pojišťovny věděli, co mají pojištěné. Aby pojistným podmínkám rozuměli a nemuseli luštit odborné termíny, kterým kolikrát ani obchodníci nemohou rozumět. A věděla jste, že klientům posíláme do e-mailu pojistné podmínky pouze na ta rizika, která si u nás sjednají? Žádné zbytečnosti. Stručný, přehledný, jednoduchý. Takový je Partners ŽIVOT.

Když jsme u té jednoduchosti – jak se stavíte k biometrickým podpisům?
Je to pro nás další krok k čistě bezpapírovému sjednání. A protože jsem už naznačil, že novinek bude hodně, tak můžu veřejně slíbit, že biometriku máme připravenou a v řádech několika týdnů ji u Partners ŽIVOT spustíme.

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: