Hypopůjčka – levné peníze z nebankovního úvěru

27. 11. 2017 | Vstoupit do diskuze

Výhodné podmínky, rychlost vyřízení a seriózní jednání dělají z Hypopůjčky první volbu, když zákazník neuspěje v bance. Díky velmi nízkému úročení a RPSN se výtečně hodí ke konsolidaci předchozích úvěrů.

Hypopůjčka – levné peníze z nebankovního úvěru

Nový zákon o spotřebitelském úvěru vnesl do živelného a prakticky neregulovaného světa nebankovních půjček přísnější pravidla a posílil ochranu zákazníků. Poskytovatelé musí mít nově licenci od ČNB a mají také povinnost prověřit, zda je žadatel schopen úvěr splácet.  Hypopůjčka od společnosti TGI Money a.s. však mezi zákazníky získala solidní renomé již v „divokých“ časech před schválením nového zákona. Je bezpečnou a levnou alternativou pro žadatele, kterým odmítá půjčit banka. Parametry této půjčky jsou totiž nastaveny tak, aby se pro ty, kterým banka nechce vyhovět, mohla přirozeně stát první volbou. Za nejvýhodnější nebankovní půjčku ji v roce 2015 vyhlásilo Sdružení na ochranu spotřebitelů Umbrella.

Nebankovní americká Hypotéka

Hypopůjčka je tzv. americká hypotéka, tedy neúčelový spotřební úvěr se zástavou nemovitosti. Touto nemovitostí může být například rodinný dům, byt nebo pozemek v osobním vlastnictví. Klient si může půjčit 50 tisíc až 3 miliony korun (do 50 % ceny nemovitosti) při splatnosti 5–20 let. Neplatí přitom žádné poplatky předem, ani žádný poplatek za vedení a správu úvěru nebo účtu. Horní věková hranice je stanovena až na 75 let a překážkou není ani negativní záznam v některém z registrů dlužníků. Již během 24 hodin se klient dozví, zda mu byl úvěr předběžně schválen a peníze obdrží na účet nejpozději do tří dnů po podpisu smlouvy!

Pomoc z dluhové pasti

Jednou z hlavních předností Hypopůjčky je nízké RPSN a úroková sazba, která činí pouhých 6,5 % + PRIBOR p.a. Dobu splácení lze navíc nastavit až na 20 let, takže si zákazník snadno může snížit výši měsíční splátky. Proto ji také klienti nejčastěji využívají ke konsolidaci svých finančních závazků. A co je neméně zajímavé – Hypopůjčka trumfuje banky ve zhodnocení nastřádaných rezerv, kde poskytuje úročení 3 % ročně. Zkuste dnes najít banku s takovou nabídkou.

Rozjezd vlastního podnikání

Jak jsme již uvedli výše, poskytovatelé nově musí přísněji u žadatele prověřit, zda dokáže úvěr splácet. V případě úvěru na IČO u varianty Business však není potřeba příjmy dokládat, stačí je pouze deklarovat. Můžete proto Hypopůjčku s úspěchem doporučit i začínajícím podnikatelům, kteří potřebují financovat rozjezd své firmy či živnosti.

Za více než deset let existence využily Hypopůjčku tisíce klientů. Jde o snadno prodejný finanční produkt, který výrazně doplňuje vaše portfolio a je vhodný pro klienty, k refinancování finančních závazků nebo pro klienty, kterým byla zamítnuta půjčka v bance.

A od TGI Money pro vás máme i kvíz o třikrát pět tisíc na nákupy na Kasa.cz. Stačí kliknout na odkaz a odpovědět správně na otázky: https://www.penize.cz/americke-hypoteky/328411-darek-od-tgi-money-trikrat-pet-tisic-na-nakupy-na-kasa-cz

 

1

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: