Pojďte si zasoutěžit s ČPP!

Partners | 14. 11. 2017 | Vstoupit do diskuze

V obchodech se objevily první skleněné ozdoby a to je neklamný znak blížících se Vánoc. Čeká nás tedy sprint cílovou rovinkou tohoto roku. My v ČPP ale nepodléháme podzimní melancholii a neustále pracujeme na implementaci legislativních změn, vývoji produktových novinek, a posunu technologií k snazšímu, rychlejšímu a modernějšímu sjednávání pojistných produktů. V souvislosti s tím jsme si pro vás připravili malý kvíz o ceny. Odkaz na něj naleznete na konci tohoto článku. Ten čtěte pozorně, najdete v něm i trochu nápovědy, která vám pomůžou v kvízu uspět.

Pojďte si zasoutěžit s ČPP!

Aktuálně probíhá pod názvem Klídek podzimní kampaň s připojištěním odcizení celého vozidla. Novinku si můžou stávající i noví klienti sjednat k povinnému ručení se základním limitem už od 300 korun ročně. Akční nabídku můžou využít do konce roku 2017. Toto nové připojištění nabízí několik limitů pojistného krytí, které si můžou klienti zvolit.

Další podzimní akcí je sleva na 1. pojistné v povinném ručení. V rámci této akce je možné klientovi poskytnout dodatečnou slevu na pojistné v prvním roce pojištění. Toto zvýhodnění bude možné použít u pojistných smluv ACP III, které budou sjednány v období od 8. 11. 2017 do 31. 12. 2017. Slevy lze uplatnit u osobních a užitkových vozidel do 3,5 t s ročním a půlročním pojistným obdobím.

Na konci září jsme překonali hranici 1,2 milionu kusů pojistných smluv v povinném ručení. ČPP tak potvrzuje a posiluje svou pozici jednoho z lídrů v oblasti pojištění vozidel na českém trhu. Tento údaj dokládá také Česká kancelář pojistitelů (ČKP). ČPP se již řadu let trvale daří kontinuálně navyšovat počet pojištěných vozidel. Ve spolupráci se svým partnerem Global Assistance poskytujeme motoristickou asistenci s vysokými bezplatnými limity a zajišťujeme včasnou a rychlou likvidaci pojistných událostí. V 95 procentech případů posíláme peníze na účet do 24 hodin od dodání posledního podkladu potřebného k ukončení případu. Klíčovým faktorem v celém procesu je také vysoká míra profesionality spolupracujících prodejních sítí a makléřů.

ČPP letos opět uspěla v projektu Nejlepší pojišťovna, vyhlašovaném deníkem Hospodářské noviny. Obhájila třetí místo v kategorii Nejlepší neživotní pojišťovna a získala navíc třetí místo v kategorii Klientsky nepřívětivější neživotní pojišťovna. Za obhájením našeho loňského úspěchu a ziskem další ceny stojí především kvalitní spolupráce všech zaměstnanců a špičková péče o naše klienty. V devátém ročníku projektu bylo hodnoceno 14 neživotních pojišťoven. Analytici je porovnávali z hlediska produktové nabídky a služeb, dostupnosti, komunikace a celkového přístupu ke klientovi a zaměřili se i na jejich hospodářské výsledky, které vypovídají o finanční stabilitě přihlášených společností. Soutěž prověřuje finanční instituce po všech stránkách, výsledky projektu tedy můžou být pro zákazníky spolehlivým vodítkem při výběru vhodné pojišťovny.

Pojďte to oslavit spolu s ČPP a zasoutěžte si o prima ceny v kvízu na Peníze.cz

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: