Partners již potřetí obchodním partnerem roku v oblasti hypoték

Partners | 4. 10. 2017 | Vstoupit do diskuze

Vyhlášení nového ročníku Exclusive hypoklubu České spořitelny proběhlo 21. 9. 2017 v krásném prostředí hotelu Chateau St. Havel. Ačkoli konkurence roste, již potřetí se podařilo titul obhájit společnosti Partners. Rádi bychom novým členům klubu ještě jednou pogratulovali a současně poděkovali všem poradcům společnosti za skvělou práci!

Oproti loňskému ročníku došlo k téměř 60% nárůstu členů hypoklubu na neuvěřitelných 79 TOP hypotečních poradců, přičemž celých 16 % jsou zástupci Partners. To nás pochopitelně velice těší. Oproti druhému ročníku, kdy splnilo kritéria „pouze“ pět z Vás, se nyní do Exclusive hypoklubu nominovalo 13 poradců.

Jsou jimi Michal Brychta, Leoš Doležal, Josef Janoušek, Martin Jedlička, David Kundrt, Jan Machoň, Tomáš Malkus, Lukáš Novák, Tomáš Polách, Jaroslav Puhlovský, Ondřej Souhrada, Jiří Šíbl a Josef Uchytil.

Pro další období, tedy již III. ročník Exclusive hypoklubu, zůstává základním nominačním kritériem nejméně 20 obchodů realizovaných v České spořitelně v období od 1. července 2017 do 30. června 2018. Při nominaci rozhoduje jako kritérium stále počet obchodů, aby rovnou šanci měli všichni zástupci Partners po celé republice.

Benefity pro členy klubu jsou ve III. ročníku stále velice atraktivní:

  • 10 ks voucherů na službu Variabilita splátek zdarma v celkové hodnotě cca 30 000 Kč.
  • 10 ks voucherů na Odhad na nemovitosti zdarma v celkové hodnotě cca 45 000 Kč.
  • Extra VIP tarif od společnosti Erste Energy, který uspoří několik tisíc ročně, na 2 roky pro 2 odběrná místa.
  • Podnikatelské konto Maxi vedené zcela zdarma, v případě žádosti o podnikatelský úvěr, vše bez poplatků za zřízení a zpracování – úspora za vedení účtu cca 3 600 Kč.
  • Cestovní pojištění od společnosti Kooperativa v hodnotě cca 1 000 Kč na rok zdarma.
  • Úvěr od Buřinky s VIP sazbou 3,99 % pro člena klubu včetně nároku na provizi za obchod.
  • Exkluzivní výpočet příjmu, a to i z provizních lístků, v případě žádosti o vlastní hypotéku.
  • Zdarma registrace i startovné na seriál závodů Kolo pro život.
  • Zajímavé eventy a inspirativní setkání (v II. ročníku např. Colours of Ostrava, Depeche Mode, wellness víkend ve Sv. Kateřině).
  • A nově se mohou členové klubu těšit na pravidelná překvapení v průběhu celého roku.

Zájem o hypotéky v České spořitelně je stále enormní, a tak věříme, že v dalším ročníku budeme moci přivítat další z Vás! Exclusive hypoklub je limitován 100 členy, takže má stále ještě velký potenciál k růstu. Věříme, že naše zajímavé sazby, dokonce i s dlouhou fixací, zaujmou Vaše klienty a pomohou Vám uzavřít skvělé hypotéky.

Velice si vážíme spolupráce s Vámi všemi a velké díky patří i podpoře v centrále Partners.

Ať se Vám stále daří obchodně i v soukromém životě.

 

Marcela Mráčková
key account České spořitelny, a. s., pro Partners 

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: