Minutová půjčka a RePůjčka s výhodnější sazbou pro Partners

Partners | 2. 10. 2017 | Vstoupit do diskuze

Equa bank působí na českém trhu od roku 2011 a za tuto dobu si dokázala v bankovním segmentu vydobýt nejedno prvenství. S Partners spolupracuje Equa bank přes 4 roky, především v oblasti spotřebitelských úvěrů. Právě ty patří mezi klientsky nejvíce oblíbené produkty.

Kvalitu spotřebitelských úvěrů Equa bank dokazují i mnohá ocenění, která banka sbírá v cenách veřejnosti i od odborné poroty. Poradci Partners mají díky dlouholeté spolupráci s Equa bankou možnost nabídnout svým klientům běžnou půjčku i konsolidaci půjček se zvýhodněnou sazbou.

Výhodná konsolidace

Konsolidovat je možné závazky z bank i nebankovních společností (běžné půjčky, kreditní karty, úvěry, leasingy a účelové půjčky). Klient si tak může snížit měsíční splátky až o polovinu. Půjčky od Equa bank mají totiž jednu z nejnižších RPSN na trhu, začíná už na 5,9 %. Jako exkluzivní bonus získávají poradci Partners individuální úrokové sazby, stačí jen kontaktovat Jana Rubáše na jan.rubas@equabank.cz či telefonu 727 937 130.

Equa bank navíc zařídí sloučení půjčky, klient pouze doloží původní smlouvu s institucí, kde si půjčil. „Lidé se často bojí, že převedení nevýhodných půjček k jiné bance bude složité a zdlouhavé. Toho se právě snažíme vyvarovat a přechod k Equa bank novým klientům co nejvíce zjednodušit,“ poznamenává Ondřej Hák, ředitel produktů a rozvoje obchodu Equa bank. Konsolidovat je možné až 600 000 korun, klient si ke sloučení úvěru může navíc i půjčit další peníze. Pro klienty, kteří si od 31. 7. 2017 do 30. 9. 2017 zažádají o půjčku vyšší než 50 000 korun, si navíc Equa bank připravila bonus 500 korun. Od 18. 9. bude navíc opět spuštěna akce tablet pro klienty (podmínky akce naleznete na Vašem intranetu).

Peníze na cokoli a hned

Minutová půjčka se mezi klienty těší stále většímu zájmu. Jde o klasickou neúčelovou půjčku, kterou je možné využít například ke koupi auta nebo rekonstrukci. Výhodou je rychlost jejího vyřízení. Název Minutová půjčka není žádná nadsázka, stávající klienti Equa bank opravdu mají peníze na účtu pár minut po požádání, které lze provést pohodlně online. Minutová půjčka je tedy vhodná pro klienty, kteří peníze chtějí co nejrychleji a bez zbytečné administrativní zátěže. Maximální výše půjčky je opět 600 000 korun, splátky je možné rozložit až do 7 let, nebo naopak vše splatit za 3 měsíce. I zde platí možnost získání individuálních úrokových sazeb pro poradce Partners přes Jana Rubáše.

Flexibilita a žádné poplatky

Oba produkty, Minutová půjčka a RePůjčka – konsolidace, klientovi zaručují flexibilitu po celou dobu splácení. Výši splátky je možné kdykoli jednoduše změnit v internetovém bankovnictví. Tato změna je bezplatná, stejně jako zřízení půjčky nebo konsolidace, její vedení a případné předčasné splacení. K Minutové půjčce i RePůjčce – konsolidaci zřizuje Equa bank klientům bezplatný běžný účet, díky kterému mohou vybírat ze všech bankomatů v Česku bez jakýchkoli poplatků. Sjednání úvěru nebo jeho konsolidace zabere jen několik minut a je možné ho vyřídit online. Není nutné dokládat příjmy, stačí doklad totožnosti a v případě RePůjčky – konsolidace smlouva s původním poskytovatelem.

Jan Rubáš
Cash Loan & 3rd Parties Account Manager,
tel. 727 937 130; jan.rubas@equabank.cz

PR článek

6

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: