Direct – pojišťovna pro lidi

Partners | 19. 10. 2017 | Vstoupit do diskuze

Víme, co chceme a proč jsme tady

Naším cílem je postavit normální poctivou pojišťovnu. Chceme ji budovat na týmu výjimečných lidí, kterým dělá radost pomáhat klientům. Vracíme se k principu, kvůli kterému pojišťovny vznikly -  lidé pomáhají lidem. A proto jsme rádi, že je Partners naším partnerem a společně se nám daří dosahovat našich cílů. Naše spolupráce trvá již 2 roky a velmi nás těší, že si dokážeme vyjít vstříc a navzájem si pomáháme.

V Directu věříme, že klientská zkušenost postavená na jednoduchosti, rychlosti a přátelskosti je to, na čem můžeme vystavět normální pojišťovnu pro lidi. Kromě našich týmů jako Péče o klienty či Likvidace jsou i členové Partners našimi zástupci v první linii, těmi nejdůležitějšími lidmi, kteří jsou v neustálém kontaktu s klienty. Je pro nás velmi důležité, že jsme naladění na stejnou vlnu.

Díky všem z Partners za skvělou spolupráci a těšíme se, co přinese další rok.

Pavel Řehák, předseda představenstva, Direct pojišťovna, a.s.

Direct roste a můžeme za to všichni

Direct patří mezi nejrychleji rostoucí neživotní pojišťovny. Do budoucna nehodláme růst brzdit. V praxi to tedy bude znamenat mnoho dalších výzev.

Novinky a inovace jsou nedílnou součástí dynamického růstu a naší milou povinností je tyto informace komunikovat našim partnerům.

I tento rok jsme pro naše partnery zorganizovali Makléřskou konferenci. Představili jsme vám inovace, které chystáme do dalšího roku a lidi, kteří za jednotlivými projekty stojí. Mám radost, že jsem se s některými z vás mohl na konferenci potkat napřímo, poznat se osobně a začít budovat silné obchodní vztahy. Je pro nás zásadní, že se zástupci Partners konference každoročně účastní a pomáhají nám v rozvoji a růstu.

Jsem přesvědčen, že Partners má velký potenciál a věřím, že budeme společně zvyšovat počet spokojených klientů.

Jan Voves, ředitel pro strategické partnery, Direct pojišťovna, a.s.

Nové pojištění majetku jsme postavili na našich hodnotách

Nejen klientská zkušenost se opírá o naše hodnoty. Letos jsme v oblasti pojištění majetku pro lidi připravili několik podzimních vychytávek.

V JEDNODUCHOSTI je krása, proto z pojištění stále odstraňujeme háčky. Chceme, aby bylo pro klienta maximálně srozumitelné. A díky nové grafice on-line sjednavače je nový majetek i přehlednější a více intuitivní.

RYCHLÉ sjednání a možnost on-line platby ušetří spoustu času vám i klientům.

SPOLEHLIVOST Directu tkví v tom, že vás nenecháme na holičkách, nově pojistíme třeba i garáž na jiné adrese, vybavení chaty na nové ceny nebo zdravotnické pomůcky, bez kterých se klienti neobejdou.

Neustále myslíme na to, že si vzájemně můžeme věřit a usnadnit si tak naši práci. Proto v rámci PŘÁTELSKOSTI umožňujeme pojistit ještě nezkolaudovanou stavbu jen s parcelním číslem on-line.

V produktu majetkové pojištění bylo pár děr, které jsme chtěli opravit. Nechceme dodávat polovičatá řešení, ale celistvou službu, která pomůže klientům kdykoliv a kdekoliv.

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: