Znáte Partners asistenční službu?

Lada Kičmerová | 11. 10. 2012 | Vstoupit do diskuze

Klienti s neživotním pojištěním AXA mohou při pojistné události zdarma využít Partners asistenci. Mají pomoc vždy po ruce! Více o službě prozradila obchodní ředitelka Partners Vlaďka CISARZOVÁ.

K čem je unikátní služba Partners asistence?

Partners Asistence je další logický krok v rámci našeho proklientského zaměření. Chceme být klientům oporou nejen, když se daří, ale také když nejvíc potřebují pomoc! Partners Asistence je unikátní v tom,  že dokážeme klientům Partners pomoci vyřešit pojistné události v rámci produktů neživotního pojištění AXA pojišťovny, AXA Assistance.

Pro naše klienty Partners jsme k dispozici 24 hodin denně. Pro Partners otvírací hodiny nehrají roli!  

Kdo může službu Partners asistence využívat?

Každý z našich klientů, má-li v portfoliu produkt neživotního pojištění AXA či AXA Assistance

Co to všechno asistenční služba Partners ve spolupráci s AXA umí?

Jde o pomoc klientovi při řešení pojistné události v oblasti neživotního pojištění. Nutno říci, že velmi cennou pomoc, protože ve změti dokumentů a postupů se ne všichni klienti orientují a nebo vůbec nemají chuť či čas tyto administrativní války absolvovat. Proto velmi ocení pomoc poradce, který dokáže vše za klienta vyřídit. Ať již úplně sám dle rychlých návodů v Prometeu nebo prostřednictvím Partners linky: +420 272 101 084

Ukázka letáku s perforovanou kartičkou ke službě Partners asistence.

Kde najdou poradci a manažeři o službě další informace?

K dispozici jsou rychlé návody v Prometeu, kde se poradci dozví, jak postupovat a co vše musí klient doložit :

„Prometeus/Obchod/Obchodní partneři/Pojišťovny/Z-Partners ASISTENCE“

Dále je připraven přehledný leták nesoucí perforovanou asistenční kartičku, kterou může mít klient neustále u sebe. Tento materiál si mohou poradci objednávat ve standardním objednávkovém systému v Prometeu a přikládat jej ke každé produktové smlouvě neživotního pojištění AXA či AXA Assistance.

 A co pomoc v případě pojistných událostí souvisejících s životním pojištěním?

Platí, že na straně našich klientů nestojíme jen v oblasti likvidací pojistných událostí neživotního pojištění, ale také v oblasti mnohem závažnější a to v otázkách pojistných plnění pojištění životního. A to prostřednictvím našeho likvidačního specialisty Lukáše Kaplana, který je poradcům a manažerům Partners k dispozici.

80

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: