Sloučením půjček pomocí RePůjčky – konsolidace si klienti sníží splátky třeba o polovinu

Partners | 24. 8. 2015 | Vstoupit do diskuze

Řešením situace klientů, kterým přerůstají splátky přes hlavu, může být sloučení půjček do jedné. Sníží si tak měsíčních splátky třeba o 50 %. S RePůjčkou od Equa bank mohou navíc získat LCD televizi LG.

Běžné půjčky, kreditní karty, kontokorenty, karty od splátkových společností, úvěry a leasingy na auto i účelové půjčky. Vše lze sloučit (konsolidovat), a to až v celkové výši 600 000 korun. Klienti mohou splácet až 10 let, bez jištění nemovitostí nebo ručitelem. Na bance nezáleží, stávající půjčky můžete mít u libovolné banky i nebankovní společnosti.

Klienti Partners získají do konce srpna finanční bonus přímo na účet

Každý klient Partners, který si sjedná RePůjčku do 31. srpna 2015 a načerpá úvěr nad 30 000 korun do 30. září 2015, získá na účet bonus 500 korun. Pokud si k tomu ještě sjedná pojištění schopnosti splácet, tak může získat 800 korun přímo na svůj účet.

Zbavte klienta poplatků

Konsolidace půjček je u Equa bank zcela zdarma. Klient nezaplatí za žádost ani za schválení půjčky, ani za její vedení. Bezplatně si také může změnit výše i termíny splátek, nebo provést mimořádnou splátku či úvěr zcela předčasně splatit.  

„Konsolidace půjček je vhodnou cestou, jak ušetřit na splátkách a ulevit svému rozpočtu. Sloučení několika úvěrů do jednoho přinese nižší měsíční splátky a úsporu na poplatcích. Výhodou je i lepší přehled a kontrola nad svými financemi díky jedné měsíční splátce a také možnost nastavit si její výši podle svých aktuálních potřeb,“ říká Ondřej Hák, ředitel oddělení úvěrových produktů Equa bank.

Jednoduše bez zbytečného papírování

Vyřízení RePůjčky není vůbec složité. S Equa bank nemusí klient obíhat původní banky nebo hledat staré smlouvy či potvrzení o příjmu. Vyplní žádost online na www.equabank.cz/partner-konsolidace. O schválení se dozví ihned, bez čekání. K vyřízení stačí doklad totožnosti a jediná smlouva k jedné z původních půjček. Převedení hlavní půjčky pak Equa bank vyřídí za klienta, splacení a ukončení ostatních závazků připraví banka.

Výši nových splátek si u Equa bank klient nastaví podle aktuálních potřeb. Rovněž si určí termín platby, který může kdykoliv jednoduše změnit. Vše provede kdykoliv a zdarma během pár minut ve svém internetovém bankovnictví.

Televize LG jako bonus

Každý klient, který v období od 3. 8. 2015 do 30. 11. 2015 podá žádost o RePůjčku (konsolidaci) a smlouvu uzavře do 20. 12. 2015 a současně od dané smlouvy neodstoupí v průběhu 14 dnů od uzavření, může od Equa bank získat bonus. Prvních 1 400 klientů obdrží LCD televizi LG 19“ (v případě výše čerpání alespoň 100 000 Kč) a prvních 900 klientů získá LCD televizi LG 23“ (bude-li výše čerpání alespoň 200 000 Kč). K tomu navíc zdarma získá běžný účet, který byl opakovaně vyhodnocen jako nejvýhodnější účet na trhu. Jeho součástí jsou například bezplatné výběry ze všech bankomatů všech bank po celé ČR.

Více informací o spotřebitelských úvěrech získáte na 601 360 482 nebo na karel.pus@equabank.cz

65

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: