Revoluce v neživotním pojištění – první exkluzivní neživotní pojištění Partners!

Vladislava Cisarzová | 28. 11. 2011 | Vstoupit do diskuze

Na sklonku roku 2011 posilujeme i v oblasti neživotního pojištění. V oblasti, která se z nejrůznějších důvodů netěšila z pohledu poradenské sítě největší oblibě, ale přitom skrývá obrovský obchodní potenciál. Od 1. prosince již budeme umět tento potenciál plně využít a stát se tak klientům oporou ve všech oblastech.

Partners Domov a Partners Auto, tyto dva doslovně „produktové bonbonky“ jsme připravili ve spolupráci s pojišťovnou Allianz, která je v oblasti neživotního pojištění, a především jeho plnění a likvidací absolutním garantem kvality. Z pohledu ochrany majetku klientů je plnění a likvidace při neživotním pojištění nejen nejdůležitějším ukazatelem kvality produktu, ale také okamžikem, kdy se bohužel stává, že klient spláče nad výdělkem, protože se ukáže, že zrovna vzniklé riziko není v rámci pojištění kryto, jelikož přednost při výběru pojistného produktu dostala výše ceny pojistného. Přiměřena cena za maximální užitek – to je, oč nám v produktech Partners běží. 

Na pojem garance je kladen velký důraz, protože se jedná o základní stavební kámen a exkluzivní prvek produktu Partners Domov.

Garance nejširšího krytí

Partners Domov přináší garancí nejširšího krytí na trhu. Partners Domov samozřejmě chrání v případě předem vyjmenovaných pojistných nebezpečí. Navíc však garantuje pojistné plnění i v případě vzniku škody z jiného pojistného nebezpečí, než je v rozsahu produktu Partners Domov vyjmenováno, které je ale pojištěné v pojištění domácnosti nebo nemovitosti jiné pojišťovny v České republice!

Garance neuplatnění podpojištění

Při sjednání produktu Partners Domov nebude nikdy uplatněno podpojištění.

Příklad: Pan Březina měl sjednané pojištění domácnosti Partners Domov s garancí neuplatnění podpojištění s doporučenou pojistnou částkou 380 000 Kč. Po několika letech došlo v bytě pana Březiny ke zkratu v elektrickém vedení a vypukl požár.

Došlo k parciální škodě na majetku v hodnotě 100 000 Kč. Skutečná cena hodnoty celého majetku domácnosti pana Březiny v době škody byla 420 000 Kč. Jelikož měl ale sjednáno pojištění majetku s garancí neuplatnění podpojištění, bylo mu vyplaceno pojistné plnění ve výši 100 000 Kč. Při uplatnění podpojištění by dostal vyplaceno jen cca 90 000 Kč.

Garance ponechání plnění

Partners Domov je nositelem garance, že pojistné plnění vyplacené za odcizené věci a uplatněné na koupi věcí nových se v případě, že policie odcizené věci najde, nevrací! Klient se může rozhodnout, zda si chcete nechat nové věci pořízené za pojistné plnění a nalezené věci předá pojišťovně, nebo si nechá staré nalezené věci a vrátí pojišťovně pojistné plnění.

Další z významných výhod PARTNERS DOMOV:

  •  Zrychlená vinkulace

  • Speciální systém slev, díky kterému bude pojištění cenově konkurenceschopné i při široké pojistné ochraně

  • Plnění v nových cenách

  • Procesní jednoduchost: pojištění domácnosti, nemovitosti a odpovědnosti na jedné pojistné smlouvě

  • První elektronický formulář na neživotní pojištění ve FiPu

  • Kvalitní a rychlá likvidace: oznámení pojistné události on-line včetně následného sledování průběhu likvidace a vkládání dokumentů souvisejících se škodou.

Významné výhody PARTNERS AUTO:

  • Nejširší rozsah povinného ručení – kvalitní asistenční služby a tzv. přímá likvidace (Allianz vyřídí nárokování škody po jiné pojišťovně za klienta)

  • All-risk havarijní pojištění včetně zahrnutí tzv. GAP pojištění, tj. při odcizení či totální škodě nového vozidla se plní jeho kupní cena, nikoliv takzvaná časová cena, která je i u nových aut po prvním vyjetí obvykle až o dvacet procent nižší

  • První škoda bez vlivu na bonus – v případě vzniku první škody z povinného ručení (a při sjednání pojištění pro nové vozidlo i z havarijního pojištění) Allianz nesnižuje bonus. Škody z doplňkových pojištění nemají na bonusy žádný vliv.

  • První elektronický formulář na neživotní pojištění ve FiPu

  • Kvalitní a rychlá likvidace: oznámení pojistné události on-line včetně následného on-line sledování průběhu likvidace a vkládání dokumentů souvisejících se škodou.

Vedle zajímavých procesních a produktových nastavení máme pro vás, poradce Partners, připravený také výhodný systém slev a převratného provizního nastavení. Počínaje prosincem naleznete veškeré podrobnosti v Prometeu.

175

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: