Firemní obchody: konec čtení metodiky. Ať žije videomanuál

Lukáš Škopek | 3. 8. 2015 | Vstoupit do diskuze

Jak snadný by mohl život být, kdyby se všechna životní moudra dala shrnout do krátkého filmu. Každý by si film někde stáhl, v lepším případě koupil na DVD a bylo by. Jenže toho se asi jen tak nedočkáme. Ovšem kolega Lukáš Škopek a sekce Partners pro firmy se této myšlence značně přiblížili.

Jeden z nejčastějších dotazů, které Lukáš dostává, je: „Mám firmu/podnikatele, potřebuje pojištění. Co musíme vyplnit a jak to předat do OK GROUP k vyřešení?“

„Raději se dívám na filmy, než abych si otevřel knížku. Vím, že existuje veliká skupina lidí, která nerada pročítá metodiku na Wiki. Chci kolegům z poradenské sítě jejich práci neustále zjednodušovat!“ začíná vyprávět Lukáš Škopek, který má v Partners na starost právě oblast firemních zákazníků. Právě Lukáš nyní posunul hranice zaběhlých zvyklostí. Místo: „Přečtete si to na Wiki!“ nyní uslyšíte: „Podívejte se na film!“ Je to tak!

Jelikož spolupráce s OK GROUP, přes kterou řešíme pojištění drobných podnikatelů i velkých firem, běží jako na drátku, je ideální čas pro další zlepšováky. Od tohoto okamžiku již nemusíte na Wiki pročítat metodiku, ale stačí se podívat na video. Jelikož se naše spolupráce s OK GROUP dělá na tzv. Malé pojištění a Velké pojištění, máte k dispozici i dvě videa – Malé pojištění a Velké pojištění.

V každém videomanuálu naleznete krok za krokem informace o sběru informací o podnikateli (firmě), vytvoření firemní analýzy přes Anakin. V posledním kroku se dozvíte jak všechna data odeslat do OK GROUP. „Každé z videí má cca 10 minut, nic dlouhého jako tříhodinový film Titanic tedy nečekejte," vtipně dodává Lukáš. Řešení pojištění firem a podnikatelů nebylo nikdy snadnější. Nikdy!

Krátké připomenutí: Co je Malé pojištění a co je Velké pojištění

Malé pojištění = pojištění firem a podnikatelů (tzv. provozní odpovědnost) s celkovou hodnotou majetku max. 30 mil. Kč a s ročním obratem max. 10 mil. Kč.

Velké pojištění = pojištění firem a podnikatelů s celkovou hodnotou majetku více než 30 mil. Kč a/nebo s obratem více než 10 mil. Kč. Jako velké pojištění se vždy řeší tzv. profesní odpovědnosti (lékaři, notáři, architekti, projektanti). Jako velké pojištění se vždy řeší pojištění zemědělců, flotilové pojištění vozidel, bytové domy, obce, pohledávky, přeprava a zasílatelství a to vždy = bez ohledu na výši obratu a hodnotu majetku.

PODÍVEJTE SE NA VIDEA. I nadále pro vás zůstávají uložená v sekci VIDEA - PRO FIRMY nebo je najdete na odkazu rovnou tady.

65

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: