Klíčoví úvěráři pro Partners: poznejte Svatavu Kroupovou

Lucie Drásalová | 9. 12. 2010 | Vstoupit do diskuze – 3 komentáře

V dalším díle seriálu představuje v rozhovoru Lucie Drásalová úvěrovou bankéřku Svatavu Kroupovou. Řeč je o novinkách u hypotečních produktů UniCredit Bank i zkušenostech s fungováním Partners bankovních služeb.

Partners bankovní služby (PBS) odstartovaly jako společný projekt Partners a UniCredit Bank (UCB) před několika měsíci. Co Vás na projektu zaujalo nejvíce?

Vzhledem k dlouhodobé zkušenosti s bankovním prostředím musím konstatovat, že projekt PBS umožňuje ušít produkt klientovi na míru podle jeho potřeb přímo v kanceláři finančního poradce. To je skutečně unikátní.

Z pohledu klienta vnímám tento projekt jako velkou devizu, neboť já jako klient Partners, který přijde za svým finančním poradcem třeba s požadavkem řešit hypoteční úvěr nebo otázku dalšího směřování financí, mohu na stejném místě velmi rychle získat i zajímavý bankovní účet, ušetřit čas i peníze.


Zaznamenala jste Vy, respektive Vaše pražská pobočka, díky PBS vyšší zájem o hypotéky UCB?

Ano, určitě. Za sebe musím konstatovat, že největší produkce hypotečních úvěrů plyne z Partners, kterým tímto patří velké díky. Zvýšenou produkci zaznamenaly i mé kolegyně z týmu. Pobočka Praha Valdek je vnímána velmi pozitivně v celopobočkové síti, a doufám, že i v očích vašich poradců. Za tím se na naší straně skrývá tým bankéřů se zkušenostmi z oblasti především hypotečního financování a ostatních bankovních zkušeností, a dále píle, odpovědnost, profesionalita, a to vše pod vedením profesionální manažerky pobočky s bohatými obchodnímu zkušenostmi.


Na podzim jste v bance výrazně změnili metodiku. Chystáte pro nás, a hlavně pro naše klienty, další pozitivní změny?

Především bych chtěla poděkovat za spoustu podnětů ze strany Vašichporadců, které jsou velkým přínosem vedoucím k projednávání dalšíchpozitivních změn v metodice UCB. Navážu na kolegyni Míšu Staňkovouz předchozího rozhovoru – jako krok správným směrem vítají Vaši poradcihypoteční úvěry bez dokládání faktur při účelu výstavby či rekonstrukce.

Novinkou je hypoteční kalkulátor pro Vaše poradce, potažmo klienty:díky transparentnosti a přesnosti výpočtu bonity a aktuálním úrokovýmsazbám může poradce klientovi podat rychle a přesně informaci o konkrétní výšisplátky a úrokové sazbě a současně vyhodnotit jeho bonitu.

Další pozitivní změnou, která se pro Vás a klienty chystá od novéhoroku, je celkové zjednodušení procesu vyřizování hypotečního úvěru, az toho vyplývající zkrácená doba vyřízení hypotečního úvěru. Prozradím, že by měla odpadnout zbytečná administrativa týkající sedokladování některých požadovaných podkladů již k analýze hypotečníhoúvěru. Celý proces tím pádem bude probíhat ještě rychleji a efektivněji.

 

Kolik úvěrových bankéřů Vaše pobočka nabízí? Můžete nám je představit?

Náš tým se skládá z pěti úvěrových bankéřek: jsou to Lucie Martinovská, Vlasta Horáková, Alena Kapplová, Gabriela Havrilová a já.

Lucie pracuje v bankovnictví zhruba 7 let, pracovala v LBBW jako specialista procesů správy hypotečních úvěrů, dále ve společnosti O2 působila v oddělení péče pro zákazníky. V UCB je již 5 let, kde začínala na pozici osobního bankéře a dosahovala výborných výsledků a následně výborných výsledků dosahuje v roli úvěrového bankéře.

Vlasta pracuje v bankovnictví již 15 let, řadu let pracovala v ČS, kde působila na pozicích od os. bankéře až po manažera týmu, následně po necelých 10-ti letech přestoupila do Živnostenské banky (dnešní UCB), kde působila na pozici osobního bankéře a díky skvělým výsledkům a bohatým zkušenostem přestoupila na pozici úvěrového bankéře.

Alena pracuje v bankovnictví 7 let, zpočátku působila v odvětví akcie a investice, následně v UCB působila na pozici osobního bankéře, kde stejně tak jako obě výše uvedené kolegyně dosahovala výborných výsledků, kterých dosahuje stejně tak jako nyní na pozici úvěrového bankéře.

Gábina začínala na pozici os. bankéře v GE Money Bank, kde působila cca 3 roky, následně působila ve zprostředkovatelské firmě Gepard Finance, kde získala mnoho zkušeností s hypotečními úvěry a současně necelý stávající rok uvedené zkušenosti velmi pozitivně uplatňuje v UCB na pozici úvěrový bankéř.

Já pracuji v bankovnictví 17 let, celých 14 let jsem strávila v Komerční bance, z toho 9 let na pozici hypotečního poradce. Následně jsem působila v Raiffeisenbank jako produktový manažer pro spotřebitelské financování, zde jsem si zkusila jak se „vaří a připravuje produkt“ a získala spoustu zkušeností. Ovšem obchod je obchod a hypotéky jsou hypotéky a následně se mi otevřela pozice úvěrového bankéře – VT v UCB, kde zúročuji své dlouholeté zkušenosti v oblasti hypotečního financování a současně díky dlouhodobému působení v KB je mi velkou ctí se opět setkat se spoustou „mých známých tváří“ z řad Vašich Directorů, Manažerů a Consultantů Vaší společnosti.

 

K 1.9. jsme pro naše poradce zveřejnili seznam klíčových bankéřů pro poradce Partners.  Je to seznam  úvěrových bankéřů, s kterými je dlouhodobě výborná zkušenost. Vy sama jste na tomto seznamu figurovala od úplného začátku. V rámci Prahy Vás naši poradci vnímají úplně nejlépe. Co je tou Vaší přidanou hodnotou pro naše poradce, potažmo naše klienty?

Tato otázka by měla být položena Vašim poradcům z Partners!

Ale nyní vážně. Během mnoha let v KB jsem se setkala s velkou řadou poradců z Vaší společnosti a díky zkušenostem a výborné spolupráci je mi nesmírnou ctí se nejen s nimi a jejich kolegy setkat zde v UCB. Velmi mne těší, že po krátké produktové odmlce v RB se na mne „moji blízcí“ Directoři, Manažeři a Consultanti znovu obracejí a spolupráce se dále upevňuje. Všem zmíněným osobám z Partners bych velmi ráda poděkovala za skvělou a perfektně odváděnou spolupráci. Za vším asi stojí můj přístup: je pro mne samozřejmostí být vašim poradcům „skoro na dosah“ v místě a čase, konzultace a opora v ranních a mimopracovních hodinách jsou pro mne samozřejmostí taktéž.


Je něco, co by jste našim poradcům a jejich klientům chtěla vzkázat do začátku nového roku?

Vzkazů je určitě mnoho. Ráda bych poděkovala za dosavadní výbornou spolupráci všem Vašim Consultantům včetně jejich Manažerů a Directorů, neboť kvalitně připravený obchod, kterému předchází odpovídající znalost produktu, zkušenost a samozřejmě obchodní um, by měla být výsadou každého finančního poradce. Za sebe mohu jen potvrdit, že Vaše společnost, resp. Vaši lidé se mohou takovou výsadou pyšnit a být na ni hrdí.

110

Komentáře

Celkem 3 komentáře v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: