Jana Krepindlová o Partners U kontu

Jana Krepindlová | 21. 7. 2014 | Vstoupit do diskuze

Senior Managerka Jana Krepindlová se rozhodla vyjádřit svůj názor na adresu nového bankovního konta skrývajícího se pod názvem Partners U konto. Jak jinak, je to prostě pecka.

Na začátku historie Partners jsme měli velké sny a představit jsme si dokázali téměř vše. Vlastní bankovní služby se mi zdálo být úžasným snem někde v dáli o skvělé službě a horách spokojených klientů. 

Jedineční, ale nekonkurenceschopní? Otázka času!

Po ani ne čtyřech letech, v roce 2010, opravdu spouštíme nástroj Partners bankovní služby. Jako zástupci jediné poradenské firmy, která se pohybuje na českém trhu, můžeme klientů sjednat bankovní účet přímo od stolu. V té době ale pořízení balíčku Partners bankovních služeb stojí celých 139 Kč. Přestože zajímavý produkt, pro některé naše klienty v regionu Vysočina ale přece jen relativně drahý a tím pádem i nekonkurenceschopný produkt. A tak nás stále válcují nabídky bank jako Fio nebo MBank a podobně.

Spusťme fanfáry, přichází Partners U konto

Revoluce na poli bankovních účtů se uskutečnila 14. dubna 2014 spuštěním Partners U konta. Je to produkt, který nám otevírá dveře do každé domácnosti. Přesto, že se v podstatě každý produkt může stát obchodním či podnikatelským nástrojem, právě Partners U konto, více než jakýkoli generátor zajímavých odměn, funguje jako potenciální zdroj veledůležitých kontaktů. Každý občan České republiky, ať už podnikatel či zaměstnanec, má svůj bankovní účet. Již nyní nám odpověď na otázky, jaké výhody a služby dotázanému banka poskytuje, jaké jsou poplatky za vedení účtu, za výběry z bankomatu, naší výhodou.

Ukažte výhody a kontakty se pohrnou samy

Partners U konto pro mě představuje jasný důvod k návštěvě stávajících klientů, kamarádů či známých. Navíc je podpořen televizní kampaní, billboardy i e-maily z call centra Partners. Snad každý potenciální či současný klient už měl možnost se s informacemi o Partners U kontu seznámit. Když ale během rozhovoru klientovi položíte otázku, jakou hlavní výhodu tohoto produktu vnímá, často si nevybaví nic konkrétního. Právě zde se uplatňuje naše role. Setkávejte se s klienty, ukažte jim, proč by klient měl  Partners U-konto mít a řekněte si o kontakty. Klienti vnímají tento produkt nadmíru pozitivně a rádi svým známým doporučují konkrétní věci. Pokud dokážete u klienta zabodovat s Partners U kontem, nic vám nebrání získat ho na analýzu, udělat mu kompletní poradenství a setkat se s dalšími kontakty.

Konkurence nespí a obdobný produkt se začíná objevovat u dalších zástupců finančního sektoru. Neváhejte a využijte ten nejpříhodnější čas k rozvoji vašeho podnikání právě nyní!

V čem vidím hlavní výhodu Partners U konta

  • Banka neoslovuje s nabídkami jejich produktů
  • Klient už do banky prakticky nikdy nemusí chodit
  • Mám možnost vidět tak zvané pásmové zůstatky ve FiPu a mám tak vždy nový důvod k servisu
  • On-line bankovnictví
  • Garance neměnných podmínek na atraktivních 10 let
  • Proti Partners U kontu neexistují prakticky žádné námitky

 

57

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: