Online sjednavač spoření od Rentea už běží

Zuzana Fendrychová | 28. 3. 2024 | Vstoupit do diskuze

Začátek kalendářního roku 2024 se penzijní společnosti Rentea vyvedl na jedničku s hvězdičkou. Díky jednokrokovému převodu z transformovaných fondů (TF) do doplňkového penzijního spoření (DPS) se každý týden sjednávají stovky smluv. A klienti díky nově spuštěnému sjednavači mohu penzijní spoření uzavírat již také online.

Online sjednavač spoření od Rentea už běží

Týdně poradci uzavírají pro společnost Rentea na 800 smluv. „V 70 procentech jde právě o smlouvy převodové,“ dodává generální ředitel penzijní společnosti Martin Švec s tím, že průměrně mají klienti v TF naspořeno zhruba 170 tisíc korun.    

O tom, jak klientům pomoci s přechodem do nového „penzijka“ a vysvětlovat blížící se změny státních příspěvků pro penzijní spoření, jsme psali více ZDE. 

Žhavé novinky

Systém online sjednavačeDPS je už kompletně hotový a spuštěný pro veřejnost. Dostupný je přímo z domovské stránky www.rentea.cz a klientům k podpisu stačí Bank ID od banky podporující službu podpisu balíčku dokumentů a rodné číslo přidělené v ČR.

A z domovské stránky se klienti také rovnou dostanou na portál MojeRentea s aktuálními informacemi o jejich smlouvě. Vstoupit do něj mohou opět snadno bankovní identitou.

 

 

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: