PŘED a PO Partners Bance

26. 3. 2024 | Vstoupit do diskuze

Partners Market Benešov byl historicky první pobočkou, která se rebrandovala na Partners Banku. Jakou sílu má zdánlivě obyčejná výměna loga nade dveřmi? Jak příchod první poradenské banky během pár týdnů, ba dokonce dnů změnil chování klientů? O tom mluví ředitelka pobočky Kateřina Jiráňová.

PŘED a PO Partners Bance

Navždy budete první pobočkou, který změnila své logo na Partners Banku. Jaké byly první reakce?

Reakce okolí byly více jak pozitivní. Všichni vzhled pobočky Partners Banky chválí a velice se jim líbí. Zaujaly zejména nové polepy Banky a krásně zářící logo, které je reprezentativní již samo o sobě.

Už se na Vás a kolegy obracejí klienti s dotazy ohledně produktů Partners Banky?

Ano, klienti se na nás obracejí jak písemnou formou, tak individuálně, z čehož máme radost. Účtů jsme sjednali desítky, a to je jen začátek.

A sledujete již, že jsou i noví klienti zvědaví a chtějí vyzkoušet produkty?

Toto je nyní naším hlavním cílem na následující týdny; nadchnout všechny naše klienty nabídkou Partners Banky a rozšířit řady spokojených klientů, protože bankování s Partners Bankou je mimořádná zábava pro celou rodinu.

 

Kromě osobních návštěv se předkládám zvýšila i frekvence dotazů z jiných kanálů?

Zaznamenáváme vyšší frekvenci dotazů, které nám klienti okolo Partners Banky zasílají jak emailem, tak telefonicky. Pevně věřím, že od dubna se sjednávání účtů stane rutinní součástí našich dní. Celý tým je připraven briskně a s úsměvem na tváři obsloužit každého klienta, jak nově příchozího, tak stávajícího.

Je nějaký postřeh, o který byste se chtěla podělit s kolegy?

Pro mě byl rebranding mé pobočky na Partners Banku splněním snu! V této práci spatřuji životní poslání být nápomocna všem ve svém okolí žít plnohodnotný život, jež si mohou splnit i díky naší dokonalé finanční službě, která nemá za cíl klienty zadlužovat, ale disciplinovaně je vést k tomu, aby budovali své bohatství.

Partners Banka je pro nás požehnání a jsem za ni velmi vděčná! Rok 2024 je nejen pro společnost Partners, ale i pro nás přelomový! Už vždy budeme říkat: PŘED Partners Bankou a PO Partners Bankce. Přeji všem kolegům, abyt tento pocit zažili co nejdříve.

Ať se daří! 

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: