Nová spolupráce v oblasti hypoték

Tereza Píchalová | 8. 4. 2024 | Vstoupit do diskuze

Letos v dubnu Partners zahájily strategickou spolupráci s hypotečním specialistou Gepard Finance s cílem společně vytvořit jedničku v oblasti zprostředkovávání hypotečních úvěrů.

Nová spolupráce v oblasti hypoték

Partners umožnily svým poradcům a franšízantům stát se vázanými zástupci a hypotečními specialisty Gepard Finance a společně se tak komplexně starat o všechny úvěrové potřeby klientů Partners. Gepard Finance do spojení přinášejí díky své specializaci odbornost a know-how v oblasti hypoték. Partners zase posílí spolupráci v oblasti fintech systémů a procesů. Toto spojení přináší klientům obou společností ty nejlepší služby na hypotečním trhu.

„Vzhledem ke spuštění Partners Banky a jejímu propojení s finančněporadenskou společností Partners jsme cítili potřebu jednoznačně deklarovat, že pro naše poradce a klienty se v oblasti hypoték nic nemění. Proto se Partners Financial Services bude dále specializovat na poradenství a finanční služby v oblasti investic, penzí, spoření, pojištění a bankovních služeb bez úvěrů a veškeré úvěrové potřeby svých klientů nově řeší prostřednictvím nezávislého úvěrového specialisty se skvělým brandem Gepard Finance. Spojení neznamená jen vyšší objem, ale především zásadní posun v zázemí a v investicích do nových technologií v oblasti hypoték,“ komentuje novinku Petr Borkovec s tím, že tato společnost má dlouholetou tradici a patří na trhu mezi nejúspěšnější specialisty v oblasti hypoték a dalších úvěrů. Zásadní vklad Partners v této spolupráci je v oblasti technologií, procesů a systémů, jelikož skupina má v týmu více než 200 IT pracovníků. Výhodou je také unikátní spolupráce s Partners Bankou, která neplánuje s dalšími makléři na trhu spolupracovat.

Se složitým produktem, jakým jsou hypotéky, byla společnost Gepard Finance vždy průkopníkem trhu, který rozumí každé nuanci úvěrové problematiky, posouvá pravidla hry a přináší svým klientům kvalitní služby,“ říká Jan Kruntorád, spolumajitel společnosti, a dodává, že do této spolupráce přinášejí svou nezpochybnitelnou specializaci, odbornost a propracované know-how v oblasti hypoték. Spolupráci s Partners oceňuje v perspektivě dalšího růstu, v možnostech sjednávání dalších produktů přes call centrum, finanční aplikaci či špičkových srovnávačích Partners.

Společnosti mají pro rok 2024 v plánu obrat hypoték ve výši 30 miliard korun, společně budou mít 1850 hypotečních zprostředkovatelů (Partners 1500, Gepard 350) a 250 franšízových poboček (170 Partners a 80 Gepard). Firmy budou i nadále fungovat pod svým dosavadním vedením i pod vlastními marketingovými brandy. 

 

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: