Rychlý kvíz pro Petra Borkovce

2. 1. 2024 | Vstoupit do diskuze

Jaký byl rok 2023 pro finančněporadenskou společnost Partners i celou skupinu? Kolik poradců i dalších pomocných sil pro ni nyní pracuje v Česku i na Slovensku? A jaké jsou plány do nového roku, bude to „jen“ spuštění první poradenské banky pro veřejnost? To vše se dozvíte v přímo od spoluzakladatele Partners Petra Borkovce.

Rychlý kvíz pro Petra Borkovce

Jak se Partners dařilo v prvních třech kvartálech a jaké výsledky očekáváte za celý letošní rok? A jak se vyvíjel počet poradců?

Za rok 2023 očekáváme naplnění našeho optimistického scénáře. Provizní obrat finančněporadenské společnosti Partners bude kolem 2,6 mld. Kč, což znamená, že růst jejího obratu překoná 10 %. Obrat celé skupiny Partners přesáhne 4,1 mld. Kč, její růst se pak bude pohybovat kolem 15 %. 

 

Počet poradců Partners certifikovaných ČNB i dalších pomocných roli a nováčků neustále roste. Nicméně zde bychom si přáli ještě rychlejší růst. Počet všech rolí v síti v Česku i na Slovensku překonal v listopadu rekordní 3 000.

 

Jaké jsou plány na rok 2024, na co se zaměříte?

Se startem Partners Banky na jaře 2024 se určitě zaměříme na spuštění bankovní vertikály a propojení bankovnictví a poradenství z pohledu poradců i klientů. Pro obě skupiny je zde velký potenciál a chceme maximalizovat benefity z toho vyplývající. Bude to velké. Reálně žádná poradenská firma či banka nemůže nabídnout podnikajícím poradcům ani klientům to, co my.

 

Kterou produktovou oblast považujete pro rok 2024 za nejperspektivnější? Bude pokračovat oživení hypotečního byznysu, nebo se i nadále chcete soustředit na investice a pojištění?

Vzhledem k nízké základně budou driverem růstu hypotéky, ale to pro nás není podstatné. Zajímá nás komplexní služba, růst bohatství klientů a další růst kmenů. Jde tedy především o investice. 

6

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: