Dětský koutek pro děti, klid na finanční otázky pro rodiče

Zuzana Fendrychová | 21. 12. 2023 | Vstoupit do diskuze

Ředitelka Iva Kodrlová si splnila vlastní sen, a v Pardubicích tak září novotou čerstvě otevřený Partners Market. Skoro dva roky se svým týmem Iva pracovala na tom, aby se v pobočce líbilo jak klientům samotným, tak jejich dětem. Proto dětský koutek nesměl chybět. Kvalita v každém detailu je konečně pro pardubickou patriotku naprosto přirozenou nutností, což poznáte, jakmile si přečtete následující rozhovor.

Dětský koutek pro děti, klid na finanční otázky pro rodiče

Co bylo na přípravě pobočky nejnáročnější?

Nejnáročnější byla celková výstavba pobočky, která trvala téměř dva roky vzhledem k tomu, že se jednalo o velký obchodní prostor, který musel být rekolaudován na kanceláře. Byla tak nutná koordinace se stavebním úřadem a dalšími orgány, které musely celý projekt schválit, a my museli dodržet přísná kritéria. Díky tomu se nám podařilo vytvořit vhodné zázemí pro naše klienty a zaměstnance, ale taky se nám kvůli tomu celková výstavba pobočky protáhla.

Je nějaká oblast, kde vás ještě „pálí pata“?

Vzhledem k tomu, že sídlíme kousek od nemocnice, tak je parkování v okolí horší a občas se o místo musíte poprat. My jsme o celé situaci věděli dopředu, proto jsme se na ni připravili a zakoupili parkovací místa uvnitř budovy. Pokud má klient problém zaparkovat, jsme schopni situaci rychle vyřešit.

Proč jste zvolila právě Pardubice?

V Pardubicích žiju s rodinou už několik let, je to krásné město s obrovským potenciálem oslovit nové klienty. Vybudovat vlastní zázemí pro klienty a můj tým byl vždycky můj sen. Poptávka po našich službách roste, proto jsem se rozhodla můj sen ve správný čas realizovat. Na pobočce jsme navíc vybudovali i dětský koutek, proto je u nás vhodná návštěva i s dětmi. Sama vím, jak je náročné zabavit děti, když zrovna potřebujete řešit důležité věci a nemáte v tu chvíli jak danou situaci vyřešit. Spousta klientů přichází po práci a nemá hlídání, vybudovat dětský koutek byla jedna z mých podmínek, jak celou situaci vyřešit, aby byli spokojení rodiče i jejich děti.

Na co zejména se chcete ve službách a produktech zaměřit?

Vždy mě bavila komplexnost naší služby a klienti naše služby v tomto ohledu oceňují. Rok od roku se mění trh, zlepšuje se nastavení produktů a klienti na tyto změny dobře reagují. S každým klientem udržujeme dlouhodobý vztah, a i díky tomu jsme úspěšní. Zaměřit se chci určitě na kvalitu poskytované služby a zajištění dlouhodobého servisu.

S jakými prosbami a požadavky k vám aktuálně nejvíce lidi chodí?

Převážně řešíme životní pojištění a pojištění majetku, dále se na nás lidé častěji obracejí s prosbou o radu, jak nejlépe zhodnotit jejich úspory. A řešíme i plánované změny v penzijním spoření a samozřejmě hypotéky. Obrací se na nás i velké množství firem, které často řeší otázku financování investičních záměrů, odpovědnosti, pojištění majetku a zaměstnanecké benefity. Nelze to tedy přesně určit, každý klient má jiné potřeby a každý je pro nás individualita. I to mě na naší práci baví, že je pestrá a denně řešíme zajímavé případy, které se nedají kopírovat.

Máte nějaké přání a cíle do příštího roku či dvou?

Jsme na začátku, plány jsou velké, buduji nový tým a doufám, že se pobočka dostane brzy do povědomí lidí a budou se na nás sami obracet. Stále fungujeme na doporučení od našich spokojených klientů. Je proto škoda, že o naší službě spousta lidí ani neví, přitom našim klientům šetříme čas, a hlavně peníze. V příštím roce spouštíme banku, na kterou se spousta našich klientů těší, a doufám, že tím oslovíme i další.

Přejeme Ivě, jejímu týmu a celé pardubické pobočce nespočet spokojených klientů. Jejich děti jistě budou v dětském koutku šťastné taky. 😊

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: