Nastudujte si AKTUALIZACE termínů akcí v roce 2024

Redakce | 12. 12. 2023 | Vstoupit do diskuze

Do konce letošního roku už zbývá jen pár dnů a ten příští toho přinese vrchovatě. Spoluzakladatel Partners Radim Lukeš odhalil velké plány včetně novinky v podobě jarního plesu. „Přeju si jediné, aby každá akce stála za to a lidi si ji užili na maximum,“ vzkazuje Radim Lukeš, který kalendář každoročně pečlivě prochází.

Nastudujte si AKTUALIZACE termínů akcí v roce 2024

Radime, každý rok začíná tradiční Kick off akcí, kde se dozvíme, co všechno nás čeká a nemine. V jakém duchu se odehraje příští ročník?

Rozhodně to bude jiný začátek, než na jaký jste zvyklí. Bude se startovat banka a start roku je ideální využít k zásadním informacím. Tentokrát to bude úžasná akce na krásném místě, všichni budeme pohromadě a celý den věnujeme bance. Máme ale pouze 1000 míst, doporučuji proto všem, aby tam byli a rezervovali si místo včas. Půjde o jedinečnou příležitost si poslechnout od Petra vše, co s bankou souvisí a jaké jsou plány na celý rok.

Akce roku 2024

17. 1. 2024: Kick off pro všechny, Cubex, Praha

29. 1. – 1. 2. 2024: Motivačka pro náboráře, Hochkönig - Ski amadé, Rakousko

20. 3. 2024: PLES Partners, Národní dům na Vinohradech, Praha

9. 4. 2024: Business women´s day, hotel Sen, Senohraby

16. - 23. 4. 2024: Trip pro manažery, Las Vegas a San Francisco, USA

7. 6. 2024: Výroční konference Partners, O2 Universum, Praha

11. 6. - 16. 6. 2024: Trip pro profíky, Bergen, Norsko

5. - 11. 9. 2024: Trip pro franšízanty, Tbilisi a okolí, Gruzie

říjen 2024: Konference franšíz, místo bude upřesněno

8. - 9. 11. 2024: Trip pro obchodníky, místo bude upřesněno

Kalendář je opět plný úžasných míst, dokonce je na něm i legendární Las Vegas s jeho úchvatným nočním životem. Kam dál se pojede?

Letos poprvé měli kolegové na Výroční konferenci možnost vybrat si z nabídky destinací. Ze zpětné vazby vyšlo, že to většina ocenila, takže v tom příští rok budeme pokračovat. Všechny tři tripy dáváme opět dohromady s oblíbeným Jirkou Brožkem, který z každé lokality umí nabídnout dobře poskládaný mix.

Manažeři soutěží o parádní dvojici měst San Francisco (prohlídka Alcatrazu, procházka s výhledy na Golden Gate a další pecky) a poblíž národního parku Grand Canyonu postavené město v poušti Las Vegas. Navštívíme staré město a vyzkoušíme ty nej modely aut na závodním okruhu.

Profíci se zase podívají do již prověřeného Bergenu a jeho okolí. Norského malebného přístavního města obklopeného sedmi vrcholy, ze kterých je dechberoucí výhled na norské fjordy, a pak je čekají výlety do přírody.

A pro franšízanty je připravená divoká Gruzie, na kterou čekáme už přes tři roky. Nádherná scenérie kavkazského pohoří, panenská příroda, výborné jídlo a pohostinní obyvatelé. To všechno na náš čeká.

Radime, padla zmínka o plesu, proč právě ples?

Myšlenka mi zrála v hlavě dlouhou dobu, projektů, akcí, seminářů, dvoudeňáků, akademií a dalších událostí je hodně, trošku se vytrácí ale lidskost a prostor si i nepracovně popovídat. Ples by byl důvod pro neformální setkání se s lidmi z firmy, příležitost vytáhnout a užít si parádní večer i s životními partnery. Takže vlastně taková větší akce pro životní partnery, kde dámy vytáhnou své nejkrásnější šaty, pánové smokingy a bude prostor si zatancovat. Úplně to vidím v barvách, bude to nádhera. Proto bychom rádi do pravidelných událostí Partners PLES přidali jako jednu z nepracovních událostí.

 

Firma se postará o pronájem krásného prostoru s wellcome drinkem, profesionální 20tičlenný(!) orchestr na celý večer a taneční mistryni ze StarDance, jež provede mini taneční školičkou a připomene základní kroky těm, kdo nechodí pravidelně a zapomněli je. V dalším sálu s dýdžejem si budete moci poslechnout a zatančit na různé druhy hudby. Myslím, že to bude pro hodně lidí „déjà vu“ z tanečních. 😊 Občerstvení ale už bude v režii každého z účastníků.

Start předpokládáme kolem osmé hodiny a konec by byl lehce po půlnoci. Místo konání jsme pečlivě vybírali. Nakonec zvítězil novorenesanční Národní dům na Vinohradech, kde jsou nádherné reprezentativní prostory. Do budoucna mám už teď představu dalších překvapení, jak takovou akci vyšperkovat.

Byli bychom moc rádi, aby tak vznikla každoroční tradice setkávání se nejen na formálních pracovních akcích, ale i s životními partnery. Věřím, že to ocení.

10

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: