INVESTIČNÍ FRESH #24: Éra umělé inteligence

17. 7. 2023 | Vstoupit do diskuze

Jak fenomén AI vnímá podnikatel a investor Bill Gates? Proč podle něj ovlivní zejména oblast vzdělávání a zdravotnictví? Velkým tématem jsou nové podvody, které budou kvůli umělé inteligenci sofistikovanější a více uvěřitelné, tedy více nebezpečné. Ovšem investovat s AI půjde i se vší vážností. Už se objevují pokusy, jak s jejím využitím vydělat peníze na burze. Má to ale jeden háček. Historická data a vzorce chování (které se AI naučí) nemusí v budoucnu platit, a rady mohou proto být chybné.

Podcastem tradičně provázejí:

Martin Tománek: Martin se podílí na řízení fondu kvalifikovaných investorů. Aktivně se věnuje školení, pořádá semináře zaměřené na investice a vývoj světové ekonomiky.

Martin Mašát: Martin dohlíží nad investičním procesem a obchodováním s cennými papíry. Úzce spolupracuje s finančními analytiky a v médiích pravidelně komentuje situaci na trzích.

Marcel Vanduch: Marcel se věnuje stavbě a prezentaci investičních portfolií pro bonitní klientelu, analýze investičních produktů, školení poradenské sítě a pořádání investičních seminářů.

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: