Stojíme hrdě za Ukrajinou! Pomozte i vy!

Petr Borkovec | 25. 2. 2022 | Vstoupit do diskuze

Jak jistě víte, Ruská federace včera bezprecedentně narušila suverenitu demokratického státu Ukrajiny. Nejde jen o útok na samostatný stát, ale i na základní evropské hodnoty, které nám dnes umožňují podnikat a žít bezpečně ve svobodném světě. Takové jednání nesmíme ignorovat ani my!

Stojíme hrdě za Ukrajinou! Pomozte i vy!

Útok Ruska/Putina a rozpoutání války v Evropě je něco šíleného. Je neuvěřitelné, že v dnešní době je stále možné v podstatě z pozice jednoho člověka rozpoutat ve vyspělém světě válku. Způsobit tím nedozírná utrpení nejen Ukrajině a zároveň ohrozit mírovou budoucnost v Evropě i na celém světě.

Nechceme dělat politiku ani PR, ale je třeba se spojit, přispět, pomoci a být slyšet, že válku nechceme!

Co můžete dělat?

K milionu korun, které vyhradil Člověk v tísni, přidáme další milion korun z Partners. A budu rád, když se také připojíte a přispějete na stejnou sbírku i vy. Věříme, že přes tuto iniciativu peníze pomohou na správných místech!

Pomozte ZDE!

Dále – spravujeme miliardy korun v našich fondech a určitě se postaráme, aby nepomáhaly ruské válečné mašinerii a Putinovi.

A taky – mezi naše obchodní partnery patří i ruská Sberbanka. Silně doporučujeme tuto banku přestat využívat, doporučovat a zprostředkovávat. V této souvislosti s okamžitou platností vyjímáme ze zápočtu do hypobonusu produkci hypotečních úvěrů SBERBANK.

Pevně věřím a doufám, že se tato vyostřená situace brzy uklidní a v Evropě zavládne opět mír.

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: