Covid-19 nás nezastaví! Roušky – neroušky

8. 4. 2020 | Vstoupit do diskuze

Máme pro vás další ilustraci toho, jak dnes Partneři fungují. Zcela (ne)normálně!

Covid-19 nás nezastaví! Roušky – neroušky

Radim Lukeš: Frčím na zoomu
Standardně dnes opravdu nežiju. Jsem tak trochu „kavárenský povaleč“ a kavárny jsou zavřené. (smích) Takže teď (víc než kdy jindy) žhavím telefon a jedu zoom přes svůj počítač. Je ale fakt, že s instalací mi pomohl Petr Borkovec. (smích)

Petr Kroupa vyzdvihuje výhody
Život se samozřejmě trochu změnil, zejména pokud máte děti. (úsměv) Nicméně po pracovní stránce v tom vidím i velké výhody. Frčím na zoomu, komunikace se skupinou je daleko efektivnější. Dokonce jsem se naučil vše nainstalovat, nahrávat, shareovat. (smích) Takže určitě i dobrá zkušenost do budoucna!

Michal Krejčí: Děláme všechno jako doposud
Všichni žijeme, podnikáme, fungujeme jako doteď. Zvykli jsme si na roušky i na to, že je málo co dělat.  (smích) Takže můžeme být s rodinou a zároveň podnikat, což je super a mnohdy i pohodlnější. Snažíme se ze situace vytěžit maximum a nevýhodu překlopit ve výhodu. Učíme se za pochodu. Některé nové výzvy jsou náročné a stresující, ale to jen proto, že jsou nové a nepoznané.

Snažíme se v myšlení pomoci i těm, kterým to nejde tak rychle. Jak? Tím, že jsme pozitivní a věříme v lepší zítřky.

 

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: