Jak nám COVID-19 pomáhá rozšiřovat obzory

Lucie Weissová | 1. 4. 2020 | Vstoupit do diskuze

Nouzový stav. Roušky. Omezení pohybu. Karantény. Z koronaviru se v posledním měsíci stal náš nečekaný parťák. A naučil nás mnoha věcem. Jaké benefity přináší doba koronavirová a jak se byznysově adaptovali naši Partneři?

Jak nám COVID-19 pomáhá rozšiřovat obzory

Jitka Lucbauerová nepolevuje
Jak žiju v této době? Tak, jak předtím – s rozdílem, že jsme všichni doma, nikoliv v kanceláři či ve škole. (úsměv) Jsem ranní ptáče, vstávám kolem 4. hodiny a připravuji se na den – porady, cvičím, medituji, než se rodina probudí. Pak nás čeká společná snídaně a v 9 hod celá rodina zasedá k počítači, děti k online škole ve svých pokojíčcích a já v pracovně k jednáním, poradám, certifikacím, konzulatacím, ředitelským dnům přes zoom, skype. Mezi jednáními připravuji nový podnikatelský seminář...navečer se jdeme společně projít se psem, pomůžu Martínkovi s úkoly, Kačce je zkontroluji, vyřídím další telefonáty a jde se spát. (smích)

Petr Borkovec a jeho typické dny!
Můj běžný den vypadá přesně takto. Dva počítače, dvě velké obrazovky, telefon, tablet, zoom konference či jiná videokonference, telefonování a spousta různých chatů. Snaha dostat Partners centrálu i síť do onlinu, do byznysu a do aktivit, aby nedošlo k nějaké nesmyslné paralýze, a naopak jsme byli ti, kteří naší zemi pomohou krizi zvládnout. Jako vedlejšák pak snaha podpořit různé důležité projekty, které v současné situaci pomáhají lidem a celému Česku. Pak taky stres, když jsme se pokoušeli sehnat roušky a další ochranné prostředky, protože to bylo opravdu peklo.

Dále samozřejmě drajvujeme zásadní projekty. Na fotce pravidelný workshop s našim bankovním týmem. Jedeme také online projekt s EY na vytvoření byznys modelu banky. V mezičase troška učení s Petříkem, pak troška společného fotbálku a večer nějaký čas na orbitreku, abych to ze sebe vše dostal. A takto 12 hodin. Je to tedy adrenalin. A přestože je to smutná doba, tak mám velkou radost z toho, co to dělá s lidmi v Partners a především všude kolem. Vidím spoustu odvahy, schopnosti reagovat, změnit se a především si navzájem pomoci. Vidím spoustu úžasných projektů.

Jan Vodehnal vnímá pozitiva
Pro mě je to dobré období – člověk je více motivovaný učit se novým věcem, přestože to samozřejmě není vždy jednoduché. Jsem rád, že jsme za poslední dva týdny zavedli tolik novinek. Vše špatné je k něčemu dobré, jen je potřeba načekat a pružně reagovat. A jako bonus jsem mohl například minulý týden strávit čas s dětmi prací v lese.

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: