Zlatý Michal Krejčí. Máme nového Partnera

Lucie Weissová | 13. 1. 2020 | Vstoupit do diskuze

Hned první víkend v roce 2020 uspořádal Michal Krejčí a Honza Vodehnal novoroční konferenci, která se nesla v duchu slavnostních barev zlaté a stříbrné. A byl k tomu důvod. Kromě prvotřídního hosta Jiřího Ježka se povyšovalo. A to do pater nejvyšších…Máme nového partnera!

Zlatý Michal Krejčí. Máme nového Partnera

Velmi emotivně probíhala lednová konference pod taktovkou dua Michal Krejčí a Honza Vodehnal. Celou sobotu vyhlašovali ty nejlepší a nebyli na to sami. Pomáhal jim speciální host – šestinásobný paralympijský vítěz v cyklistice Jiří Ježek, který svou prezentací všechny ohromil. Proč zrovna on? „Jirka Ježek překonal svým pozitivním přístupem, houževnatostí a vytrvalostí mnoho životních překážek a jeho příběh je velice inspirativní. Bylo strašně zajímavé poslechnout si osobnost z jiného oboru a díky tomu si možná lépe uvědomit, jaké jsou principy úspěchu. Náš byznys má navíc se sportem ledacos společného. Většina sportovců také zpočátku řeší spíš překážky než výhry, a proto je potřeba, aby zůstali vytrvalí. Mnohdy člověk, který je ochotný na sobě stále makat, v budoucnu porazí ty, co byli na začátku talentovanější,“ vysvětlil partner Jan Vodehnal.

Nový Partner mezi námi
Povyšování do nových pozic bylo plné emocí, radosti a zároveň překvapení v podobě emotivních videí natočených týmy vyhlašovaných. K manažerům přibyl např. Vojtěch Vencl (M1), na M3 povyskočili Martin Krejčí nebo Petr Vavřík. Mezi ředitele se zařadil Petr Skula a sladkou třešničkou bylo povýšení dalšího Partnera společnosti, Michala Krejčího. Tuto výjimečnou událost si nenechali ujít jeho nejbližší přátelé, manželka se synem, rodiče ani dědeček. „To, že Míša povýšil na Partnera, byla úžasná tečka za prvním dnem naší konference. Bylo to dojemné. Moc mu to přeji, zaslouží si to a já se těším na pokračování naší spolupráce i kamarádství…,“ uzavřel Jan Vodehnal.

A kdo bude další?

9

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: