Tak už je to ofiko. Webovky Partners spuštěny!

6. 5. 2021 | Vstoupit do diskuze

Od roku 2020 je spuštěn nový web Partners, kde vyzdvihujeme, to, co dělá Partners skvělými a to jste vy! Lidé, kteří pod hlavičkou Partners podnikají.

Tak už je to ofiko. Webovky Partners spuštěny!

Nový web chce ukázat Partners jako sympatickou firmu, pod jejíž hlavičkou podnikají muži a ženy různého věku, z různých koutů Česka, v různých fázích kariéry. Mají své zájmy, sny, stejně jako každý klient nebo každý nový podnikatel, který rozšíří náš tým. Spojuje nás snaha o tu nejlepší službu, snaha překonávat sami sebe, být stále lepší, růst a tuto touhu a schopnost předávat i ostatním.

Osobní profily poradců a manažerů
Základem pro vznik nového webu byl casting, během něhož profesionální fotograf poznal „tváře Partners“ a vybral 20 sympatických osobností, které nás ve finále na stránkách zastupují. Všem ochotným a nadšeným účastníkům z celého srdce děkujeme! Samotné domovské stránce webu dominuje mozaika formálních i neformálních fotek poradců i manažerů v kombinaci s posláními společnosti Partners.

Součástí nového webu jsou také jednoduché vizitkové stránky poradců a manažerů, kteří splnili výběrová kritéria. Necelých 200 z vás tak bude mít možnost odprezentovat sebe sama, své cíle a sny přímo na webu Partners, spolu s referencemi svých klientů nebo spolupracovníků a samozřejmě kontaktními údaji.

Nechybí ani hodně propracovaná sekce Kariéra, která prezentuje všechny kariérní cesty, které dnes Partners nabízí. Opět je ilustrují především kariérní příběhy vás všech. Kombinujeme videa, fotografie, stručné texty, výraznou a barevnou grafiku, aby celkový dojem z webu byl svěží a moderní. Samozřejmostí je responzivní design, aby byl web dobře přístupný i z mobilů a tabletů. Nechybí ani nová vychytávka v sekci Kontakty, která umožňuje najít kontaktní údaje na svého poradce zadáním rodného čísla klienta nebo jména poradce.

Doufáme, že budete z webu stejně nadšení jako my!

Omrkněte, jak to všechno probíhalo. A nezapomeňte si pustit i video!

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: