Jezděte s Flotilou Partners

Lucie Weissová | 8. 8. 2019 | Vstoupit do diskuze

Společnost Partners dosáhla rekordního roku 2018, má za sebou řadu zrealizovaných projektů a je před spuštěním dalších. Proto bylo namístě oprášit i jeden z benefitů, který poslední dobou tak trochu pokulhával. Pojďte se podívat, co lepšího nabídne nová Flotila!

Jezděte s Flotilou Partners

Za vším stojí váš elán, úsilí a výkony
V dubnu došlo na dlouho očekávaný restart projektu Flotila Partners, který vám, zaměstnancům i poradcům, poskytuje benefit ve formě pronájmu nových vozů za výhodný operativní leasing. Garantuje kvalitní služby a jistotu dodržení standardů společnosti Partners.

K tomuto kroku nás přivedl proud vašich podnětů a reakcí, který jsme již delší dobu dostávali a pečlivě shromažďovali. Výsledkem je zbrusu nový přístup, resp. vlastní řešení, jež rozšiřuje portfolio Partners o novou službu pro poradce i zaměstnance centrály. 

S celkovou změnou souvisí také obměna pracovního týmu, který má před sebou nelehký úkol: efektivně a systematicky napravit reputaci a zároveň se stát vaším stabilním a pružným partnerem pro spolehlivý pronájem osobních vozů. A to dlouhodobě.

Na co se konkrétně můžete těšit, prozrazuje Vít Junek, vedoucí flotilového centra.

Vítku, co je v projektu Flotila Partners jiného. Co můžeme očekávat?
Primární změnou je, že veškeré služby související s pronájmem vozů na operativní leasing jsou plně v rukou Partners, proto můžeme garantovat jeho serióznost a transparentnost. Chceme pro vás neustále vytvářet skvělé podmínky a možnosti. Jsme vám i více nablízku – náš pracovní tým se teď nachází na pražské centrále.

Co byste vyzdvihli ve svém přístupu k zájemci o nový vůz?
Veškeré úsilí a kroky našeho pracovního týmu vedou k tomu, abyste s operativním leasingem Partners získali nový vůz rychlou, snadnou a spolehlivou cestou a byli jste se službou i novým vozem maximálně spokojení. Zakládáme si na komunikaci, nasloucháme vašim potřebám a požadavkům a řešíme vše v nejkratším možném čase. Prioritou je vaše spokojenost.

Zmínil jste transparentnost. Nabídne nová Flotila také lepší benefity?
Ano, jsme totiž Partners stejně jako vy. Chceme poskytovat služby nastavené exkluzivně pro vás, dle vašich skutečných potřeb. Na vašem názoru nám záleží, také proto jsme otevření všem vašim nápadům a podnětům. Pracujeme s nimi!

S novým projektem Flotila Partners neplatíte více, než v rámci leasingové smlouvy musíte. Žádné servisní a ani jiné skryté poplatky. Neslibujeme, co není garantované nebo o čem víme, že nemůžeme splnit.

Jak probíhá objednání vozů? Jak postupovat? 
Objednáváte přímo na stránkách https://flotila.partners.cz. Po přihlášení se dozvíte kompletní informace o aktuální nabídce vozů, cenách a další praktické informace. Samotné objednání vozu je velice jednoduché. Řešte ho však v předstihu před koncem stávajícího leasingu. Všechny vozy pro vás zadáváme do výroby, proto potřebujeme dostatečný čas na hladký proces zpracování vaší objednávky.  

Za jaký „balíček“ služeb si klient při pronájmu vozu na operativní leasing platí?

Ve fixní měsíční splátce je zahrnuté:

             Financování vozu

             Havarijní a zákonné pojištění

             Pojištění skel vozu (čelního i obvodových)

             Poplatky za rádio

             Silniční daň

Servisní poplatek neplatíte. Servis hradíte jen tehdy, pokud to váš vůz vyžaduje.

Na jak dlouho se auta půjčují?
Projekt zahajujeme s nabídkou vozů ŠKODA, které klientům pronajímáme na 12 měsíců. To je z hlediska zůstatkové hodnoty vozu nejlepší.

Jak probíhá předání, resp. převzetí vozu?
Převzetí i předání vozů po skončení leasingu probíhá v domluveném termínu výhradně na provozovně dealerství Porsche Inter Auto Prosek, Liberecká 12, Praha 8.

Vůz je připravený k předání po splnění povinností, složení vratné a bezúročné kauce a 1. leasingové splátky. Vůz je označený logem Partners.

Při vrácení auta je potřeba předat vše, co vám bylo na začátku leasingu půjčeno. Vůz se vrací v řádném technickém a provozním stavu, který blíže specifikuje „Kodex přiměřeného stavu vozidla“, zveřejněný na webových stránkách Flotily.

Jaké novinky v rámci projektu Flotila Partners chystáte?
Ve spolupráci s naším partnerem Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. pro vás připravujeme ty nejvýhodnější nabídky. Po období dumpingových cen a nerealistických podmínek, chceme poskytovat kvalitní služby za přijatelných a pro naše poradce výhodných cenových podmínek.

Také připravujeme spuštění nového e-shopu s autopříslušenstvím a doplňky. Novinkou bude i bazar zimních pneumatik.

Rozšíří se nabídka vozů?
Určitě, v nejbližší době to budou nové modely Octavia, Scala a facelift modelu Superb. Aktuálně zařazujeme nové vozy značky Audi. V budoucnu plánujeme další posílení flotily o značky Volkswagen a Mercedes Benz.

Myslím, že se všichni mají na co těšit. A my se těšíme na spolupráci s vámi. Řídíme se heslem: „Vy se staráte o výsledky Partners, my se staráme o vás.“

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: