Simplea: Nevymlouváme se. Nezdržujeme. Platíme víc.

Lucie Weissová | 1. 7. 2019 | Vstoupit do diskuze

Simplea DNES NAPLNO STARTUJE s jediným cílem: ulehčit klientům bolestné situace, které je v životě mohou potkat. Zjistěte, co klientům nabízí a co od ní můžete čekat vy!

Simplea: Nevymlouváme se. Nezdržujeme. Platíme víc.

Simplea se vrací k základům a pojišťuje pouze důležitá, doslova životní rizika. „Strategie našeho produktu je zajištění příjmu klienta. O ten může přijít, pokud je v dlouhodobé pracovní neschopnosti, stane se invalidním nebo zemře. Simplea je čistě rizikové životní pojištění,“ přibližuje produkt generální ředitel Martin Švec.

Smrt je dost klíčová
Simplea nepojišťuje takové maličkosti, jako jsou zlomený malíček nebo vykloubené rameno. Nemá investiční složku. Všechny peníze směřují na krytí nebezpečí, jež klienta připraví o možnost vydělávat. Díky tomu je i efektivní.

Prvním rizikem, na něž se pojišťovna zaměřuje, je SMRT. To by především pro klienty s hypotékou a živitele rodiny měla být samozřejmost. Simplea neřeší, jak k úmrtí došlo, a chce plnit vždycky. Omezení se objevuje pouze v případě sebevraždy, resp. pokud k ní dojde do 2 let od počátku smlouvy.

Invalidou se může stát každý
Naprosto stěžejní je pak pojištění INVALIDITY, kdy klient následkem nemoci nebo úrazu nemůže dlouhodobě plnohodnotně pracovat a přichází tak o část svých příjmů, přičemž jeho závazky zůstávají. Do toho přijdou výdaje na léčbu nebo přestavba domova a malér je na světě.

Simplea v jasných případech ani nečeká na rozhodnutí sociální správy o přidělení invalidity (stupně 1 až 3) a plnění zasílá rovnou. Rozhodnutí úřadu nikdy nezpochybňuje. Kryje všechny zdravotní problémy u všech 3 stupňů – záda i duševní nemoci.

Automatickou součástí pojištění invalidity i smrti je pojištění všech sportů zdarma.

Doplněk k pojištění invalidity pak tvoří pojištění trvalých následků úrazu. „Trvalky“ začínají od 1 % a mají 10násobnou progresi. Součástí jsou zdarma rekreační rizikové sporty a další lze samozřejmě připojistit.

Také pojištění závažných onemocnění je doplňkem k pojištění invalidity. To pomůže např. s jednorázovými náklady spojenými s nemocí nebo s kvalitnější léčbou. Klient navíc nemusí řešit, jestli si pojistil 14, nebo 32 nemocí. Do pojištění jsou zahrnuté všechny, i ty, které možná neznáte. „Společně s několika odbornými lékaři jsme revidovali všechny definice nemocí tak, aby na rozdíl od konkurenčních pojišťoven odpovídaly současné medicíně a nekladli jsme klientům dnes už těžce splnitelné podmínky,“ upozornil na současný stav Martin Švec.

Potrápí i několikaměsíční „odstávka“ 
Dočasný výpadek příjmů zas podchytí pojištění PRACOVNÍ NESCHOPNOSTI. Hodí se hlavně pro osoby bez dostatečné finanční rezervy. Pokud se klient ocitne v pracovní neschopnosti déle než měsíc, pobírá sice od státu nemocenskou, ta však jeho dosavadní příjem plně nenahradí. Pojištění pracovní neschopnosti pomůže zachovat životní standard díky denní dávce vyplácené měsíčně od 2., 3., nebo 4. měsíce trvání, dle volby klienta.

Ačkoli je trend v pojišťovnictví opačný, kryje Simplea i výpadek příjmu spojený s rizikovým těhotenstvím. A to v případě, že si stav vyžádá lékařsky nutnou hospitalizaci alespoň po dobu 5 dní.

Simplea dorovná až 100 % příjmů vašich klientů. U živnostníků příjem posuzuje individuálně. Automatickou součástí je také pojištění rekreačních rizikových sportů zdarma.

Pojistná událost je jediným okamžikem, kdy klient vlastně využívá službu, kterou jste mu jako poradci „prodali“. A pojišťovny vás v tomto důležitém okamžiku úmyslně vyřazují a nechtějí vám dávat informace, které potřebujete pro poskytnutí servisu svým klientům. V Simplea pojišťovně máte o všem přehled, jednoduše a srozumitelně ve svém FiPu. Úplně jsme zrušili informační asymetrii mezi vámi a pojišťovnou.

V čem je Simplea JINÁ?
Pojištění je především o důvěře. Naše pojišťovna si zakládá na srozumitelnosti. S klienty jednáme na rovinu, protože jen tak lze vybudovat fungující a dlouhodobý „vztah“. A pár vychytávek máme i pro vás – poradce!

- Nevymlouváme se
Garantujeme plnění v 99% případů. Nemáme žádnou finanční motivaci neplnit. Máte tak jistotu, že pokud by plnil kdokoli z top partnerských pojišťoven, plníme taky.

- Nezdržujeme
Žádné dlouhé schvalovací lhůty. Peníze vyplácíme do 2 dnů. Když je člověk vážně nemocný nebo utrpí těžký úraz, nepotřebuje další starost navíc. Chceme pomoct, a rychle.

- Platíme víc
Nepojišťujeme blbosti. Nestavíme pobočky. Neplatíme zahraniční manažery. Proto máme nejlepší pojištění za nejlepší cenu.

- Vyškrtali jsme výjimky
Výjimek máme jen 7, hezky pohromadě.Pojistné podmínky nemáme žádné, jen smlouvu na pár stránek.

- Vždy aktuální smlouva
Stávající klient je pro nás stejně důležitý jako nový. Proto na vylepšení našeho pojištění mají vždy nárok vedle nových klientů i všichni stávající. Věrnosti si ceníme!

- Jsme online
Máme vlastní IT systém Paris, díky němuž probíhá vše online. Smlouvu uzavíráte, měníte i rušíte ve FiPu. Podepisujete biometricky. Také klient dělá všechny úpravy online v portále mojeSimplea.

- Nelelkujeme
V 80 % případů je pojistka potvrzená do 5 minut. Ve složitých případech garantujeme ocenění do 48 hodin. V každý okamžik máte smlouvu pod kontrolou ve FiPu.

- Lidský přístup
Simplea se řídí lidskostí a selským rozumem. Složitý případ umíme posoudit individuálně a věnovat se mu, je-li potřeba.

- Odejít lze kdykoliv
Místo výhružek pojištění zdarma. Smlouvu ukončíte kdykoliv a online. My ji necháme běžet ještě celý měsíc na vlastní náklady, abyste to s klientem mohli vyřešit.

- Motivace pro vás
Provize 35 % z pojistného každý rok platnosti smlouvy jako odměna za dlouhodobý servis.

Sedm výjimek, kdy neplníme nebo krátíme

1. Pojistná událost, která se stane při páchání trestného činu.

2. V důsledku sebevraždy nebo pokusu o ni, pokud k ní dojde do 2 let od počátku smlouvy. Tak to stojí i v občanském zákoníku.

3. Pojistné plnění můžeme krátit, pokud k pojistné události dojde v důsledku požití alkoholu nebo omamných látek. Snažíme se však i tyto situace řešit citlivě a lidsky. Krátíme pouze v krajních případech.

4. Nemocenskou v souvislosti s těhotenstvím nevyplácíme jen tehdy, pokud si stav nevyžádá lékařsky nutnou hospitalizaci alespoň po dobu 5 dní.

5. Bohužel nemůžeme proplácet takové případy pracovní neschopnosti, u kterých nelze duševní nemoc prokázat objektivními lékařskými metodami.

6. Existuje pár extrémních sportů, které v základu pojištěné nejsou. Zbytečně by prodražovaly pojištění ostatním. Ale většinu z nich lze připojistit. U smrti a invalidity vyplácíme peníze při jakémkoli sportu.

7. Při aktivní účasti ve válečné události nebo nepokojích. Samozřejmě pokud jste pasivním účastníkem a něco se přihodí, „jste v suchu“.

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: