Nové weby PIS a BS! Už jste je viděli?

25. 4. 2019 | Vstoupit do diskuze

A je to konečně tady. Weby Partners investiční společnosti a Partners bankovních služeb se po letech dočkaly svého zkrášlení!

Nové weby PIS a BS! Už jste je viděli?

Jednoduché, responzivní a s texty zredukovanými na to důležité. Tak aktuálně vypadají weby „investičky“ a bankovních služeb. Oba má na svědomí společnost A-WebSys a naše marketingové oddělení. „Když jsme s Luckou Simpartlovou a Dagmar Prajzlerovou probíraly vzájemné představy, ihned padla shoda, že méně je více. Návštěvníci stránek, resp. klienti tak v co nejkratším čase najdou, co hledají, a nemusí se prodírat a proklikávat nepodstatnými informacemi,“ komentuje tvorbu Lucie Weissová z marketingu.

Partnersis.cz
Web Partners investiční společnosti se zaměřuje na jednotlivé fondy, ale nechybí ani investiční aktuality od našich analytiků a obecnější informace o společnosti. Každý fond má také svou landing page, která generuje leady.

Partnersbs.cz
Web Partners bankovní služby je zcela minimalistický. Veškerý obsah včetně přihlášení do online bankovnictví se nachází na „home page“. Je tematicky rozdělený do několika bloků s možností prokliků na partnera UniCredit Bank.

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: