Cílíme na mladé. Spolupracujeme s youtuberem Lukefryem

Tereza Píchalová | 7. 1. 2019 | Vstoupit do diskuze

Sociální sítě a YouTube vládnou mladým lidem. Proto jsme před svátky otestovali spolupráci s mladým youtuberem Lukášem, který má přezdívku Lukefry. A společné video dopadlo skvěle, po třech týdnech má už 58 tisíc zhlédnutí. Tématem byly zbytečné dluhy.

Cílíme na mladé. Spolupracujeme s youtuberem Lukefryem

Lukefry je mladý vtipný vysokoškolák, který si utahuje hlavně z programu televize Barrandov. Svá úspěšná videa publikuje hlavně na YouTubu, kde ho sleduje 130 tisíc lidí, a postuje na Instagramu, kde má 23 tisíc fanoušků.

Aktuálně chtěl Lukefry zabrousit také do tématu finanční gramotnosti. Je to také naše téma, proto jsme rozhodli podpořit ho. Ve videu začíná Lukefry standardním komentářem programu televize Barrandov, konkrétně si dělá legraci z pořadu o „drsných“ exekutorech. V druhé půlce se ale už vrhá na vážnější téma, kterým je hloupé zadlužování, které mnoho lidí potká hlavně před vánočními svátky. A radí svým mladým sledovatelům, aby si raději dělali finanční rezervy, a to, i když jdou „jen“ na brigádu. Sám pak mluví o příkladu ze svého života, kdy ztratil foťák, který nutně potřebuje pro svoji práci, ale protože měl rezervy, mohl situaci vyřešit bez půjčky.

Podívejte se zde:

Na leden chystáme další video a těšíme se, že spolupráce bude pokračovat. Budeme tak efektivně cílit na mladé lidi, kteří zdánlivě dnes svůj příjem moc neřeší, jednou ale určitě budou.

Ostatně tenhle úspěšný mladý youtuber by nespolupracoval s každým. Vybral si Partners, protože na nás měl dobrou referenci: „Nikdy, opravdu NIKDY, jsem si nedělal tak bohatou rešerši před tím, než jsem začal spolupracovat s nějakou firmou. Chtěl jsem mít jistotu. Té jsem nabyl ve chvíli, kdy jsem se bavil s jedním mým dobrým kamarádem, kterému skutečně věřím. Po chvíli konverzace jsme dospěli k tématu, co chystám, a já mu říkal, že jednám s Partners o videích s tematikou finanční gramotnosti. A on mi na to tehdá řekl: ‚Jo, pro Partners jsem dělal, před rokem jsem dal výpověď kvůli jiným závazkům... Jdi do toho. Jednoznačně nejlepší finanční poradenství v ČR, vždycky nám z vedení bylo vtloukáno do hlavy, že na prvním místě je klient, jeho spokojenost a skutečná pomoc, a tak jsme se taky vždycky chovali. Jestli s někým z téhle branže spolupracovat, jedině Partners. ‘,“ napsal Lukyfry na vysvětlenou svým fanouškům pod video. Můžete si ho tam přečíst celé, máte být na co pyšní. Díky, Luky!

 

9

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: