Naše pověst na internetu se zlepšuje

Tereza Píchalová | 20. 8. 2018 | Vstoupit do diskuze

Je to nenápadné, často jen pouhé spojení několika slov, jedna věta. Ale v našem byznysu to nakonec znamená, zda se klient ozve a bude chtít vaše služby, nebo vám už nikdy nevezme telefon. Oč jde? O zkušenosti, hodnocení a vyjádření, které klienti píšou na internetových diskuzích, zpravodajských portálech, Facebooku. A vaše dobrá práce se tady projevuje stále víc – pochval a spokojených hodnocení neustále přibývá!

Naše pověst na internetu se zlepšuje

Než si koupíte novou ledničku nebo pračku, pořádně si výrobek na internetu prověříte. Důkladně si pročtete diskuze, abyste se ujistili, že bude sloužit tak, jak má, zjistíte si jeho slabé stránky i přístup k reklamaci.

Kdo hledá, najde

Stejně to dělají klienti Partners. Než nám svěří své peníze, ověřují si kvalitu služeb společnosti i těch vašich, studují internetové diskuze, čtou si hodnocení ostatních. Hledají pod spojeními „Partners zkušenosti“, „Partners recenze“ aj.

Počet spokojených klientů, kteří nás chválí, naštěstí stále roste. Informace najde klient snadno a všude. Objevují se v hodnotících diskuzích i pod články o financích, třeba na iDnes.cz, Peníze.cz nebo na E15.cz.

A dostat plusové hodnocení už něco znamená. Lidé se totiž většinou ozvou, když jsou nespokojení, naštvaní, podvedení, prostě když nedostali to, chtěli. Když něco funguje dobře, považují to za samozřejmost a nemají motivaci o tom psát. O to více nás jejich on-line přízeň těší!

Facebook: Za dobrou práci pět hvězdiček

A vás by měla také. Kvalitu výrobků a služeb si na webech ověřuje čím dál více lidí. Proto když víte, že jste odvedli dobrou práci, řekněte si o pěkné hodnocení. Vaši klienti ho mohou napsat přímo na naši Facebookovou stránku. Budou inspirací pro další potenciální klienty, ale také pro vás. Proto se nechte pochválit pěkně jmenovitě. Za dobrou práci si pěknou známku zasloužíte.

Hodnocení zabírá i při náboru

Dobré hodnocení pomáhá nejen při hledání nových klientů. Významnou roli hraje také v oblasti náboru. Ekonomický boom znamená, že se peníze z hypoték a investic jen sypou. Horší už je to při hledání nových lidí. Během nízké nezaměstnanosti se noví spolupracovníci, kolegové i obchodní partneři hledají obtížně. Při rozhodování lidí, zda jít do podnikání, vzít nové místo, nebo si otevřít franšízu, stojí spokojené hodnocení zase na vaší straně.

Také tady jsme se za poslední roky moc zlepšili. Pokud si diskuze také rádi pročítáte, nebojte se zapojit a napište svůj pohled. Třeba tím někomu pomůžete rozhodnout se a jindy zase někdo jiný pomůže vám.

 

 

10

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: