Simplea. To je název pojišťovny Partners

Markéta Daxnerová | 3. 8. 2018 | Vstoupit do diskuze

Název naší vlastní pojišťovny bude znít Simplea pojišťovna, základní barvou je fialová. Komunikační koncept nové pojišťovny včetně vizuální identity loga a názvu vytvořila digitální agentura Brainz, která zvítězila v tendru.

Simplea. To je název pojišťovny Partners

Název nové Simplea pojišťovny vychází ze spojení slov „simple“ a „plea“. Simple jako jednoduchý a upřímný, to znamená, že pojišťovna nenabízí žádné zbytečnosti, bude mít jeden jednoduchý, ale kvalitní produkt, který kryje pouze závažná zdravotní rizika. Jeho podmínky jsou stručné a srozumitelné pro všechny. Pojišťuje bez háčků, poznámek pod čarou a kliček, plní bez výmluv na zdravotní stav klienta před počátkem pojištění. Slovo „plea“ znamená prosbu, v tom smyslu, že požadavky a prosby klientů rádi splníme. Postaráme se o ně i jejich blízké. A proč má v logu tečku? Ředitel Simplea pojišťovny Martin Švec vysvětluje: „Protože pojišťujeme život. Nic víc. Tečka.“ 

Hlavní, fialovou barvu ve dvou odstínech doplňují pastelově zelená, oranžová a žlutá. „Hledali jsme barvu, která by nebyla typická pro oblast pojišťovnictví, ve kterém se nejvíce používá modrá. Fialová je jiná, stejně jako bude jiná i nově vznikající pojišťovna, navíc symbolizuje důvěru, ambice a optimismus,“ komentuje volbu barvy Marc Sanderson, Art Director agentury Brainz.

Simplea bude první kompletně bezpapírová pojišťovna. Bude využívat moderní technologie a mít vlastní administrativní systém, který zaručí klientům vysokou flexibilitu a rychlost při vyřizování jejich požadavků. Pojištění bude mít minimum výluk a bude nejtransparentnějším produktem na českém trhu. Nabízený produkt bude krýt ta nejdůležitější vážná rizika – smrt, invaliditu, dlouhodobou pracovní neschopnost. Doplňkovými riziky budou trvalé následky úrazu a vážná onemocnění.

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: