Nový maskot Partners se představuje. Seznamte se!

Tereza Píchalová | 8. 11. 2017 | Vstoupit do diskuze

Košatá tyrkysová hlava – koruna, bílá košile s vyhrnutými rukávy, tyrkysová kravata, prostě parťák sympaťák. To je náš nový maskot. Jak se vám líbí?

Nový maskot Partners se představuje. Seznamte se!

Jeho podoba vznikla v ateliéru renomovaného dua ilustrátorů Tomski a Polanski. „Chtěli jsme vytvořit maskota Partners symbolizující strom s tyrkysovou korunou. Naši představu ideálně naplnili právě Tomski a Polanski v tendru kreativních agentur. Jeho podobu se navíc vtipně rozhodli spojit s logem Partners,“ popisuje nový způsob komunikace Lucie Krejzová, marketingová ředitelka. Schválně, jestli naše logo objevíte!

Proč právě strom? V našem logu je symbolem stability, růstu a plodnosti. Tyrkysová je barvou důvěry. Obojí jsme spojili a vznikl náš nový kreslený stromový průvodce. Nejdříve ho plánujeme otestovat na našich sociálních sítích – na Facebooku, Instagramu a Youtubu. Máme s ním ale větší plány a chceme, aby se objevoval i jinde. Budete mít možnost osobně se s ním potkávat na našich eventech. A do budoucna mu přibude celá rodina. Máte se tedy na co těšit.

Jak celý nápad vznikl? Maskoti tvoří nedílnou součást značky, jsou doslova její „žijící" součástí. Chceme se tak sympaticky odlišit od ostatních, být v našem oboru první. Nebaví nás používat jen uniformní fotky z fotobanky jako to dělají všichni ostatní. Chceme, aby si nás lidé-klienti spojili s něčím jiným, specifickým, originálním, pozitivním. Stejně jako se liší filozofie a charakter našeho finančního poradenství od zbytku trhu. To vše symbolizuje nový maskot. Náš nový sympaťák tak podpoří vaše náročné podnikání v tom nejlepším smyslu.

6

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: